دیدگاه‌های این مطلب 0

گیم لیست | ۱۵ بازی برتر تاریخ کنسول پلی‌استیشن ۳

بازی
علی جلیلی ۰۹ مهر ۱۴۰۱

چه موافق باشید و چه نه، کنسول پلی‌استیشن ۳ یکی از بزرگ‌ترین کنسول‌های تاریخ صنعت سرگرمی بود که توانست بیشترین فروش واحدی کنسول را در تمام دوران داشته باشد. بدون شک این کنسول بازی‌های بزرگی را در لیست کتابخانه خودش دارد و در اینجا ۱۵ مورد از بهترین آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم. برای مطالعه ادامه مقاله با وب سایت بازینامه همراه باشید.

مشکلات عرضه کنسول پلی‌استیشن ۳ را هنوز از خاطر نمی‌برم. خیلی از بازیکنان هم در روز اول انتشار در بازارهای جهانی مشکلاتی که برای آن‌ها بوجود آمده بوده‌اند را از یاد نبرده‌اند که این هم بخشی از خاطرات تلخی است که هر بازیکن در طول عمر خود با آن روبه‌رو می‌شود. به طور کلی، صرف نظر از اینکه چه مشکلاتی بر سر راه این پلتفرم سرگرمی بوجود آمد و بعداً کمپانی سونی (Sony) توانست مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند، کنسول پلی‌استیشن ۳ بازی‌های خاطره‌انگیز و دوست‌داشتنی زیادی را به ما کاربران ارائه داد.

آثار کلاسیک فاخری که حتی ادامه نسخه‌های آن‌ها برای کنسول‌های بعدی هم منتشر شد. از بازی‌های تیراندازی اول شخص گرفته تا محصولات جهان باز و عناوین عجیب و غریبی که برای مدّت‌ها ما را سرگرم کرده‌اند و حالا هم سازندگان قصد دارند تا از نسخه بازسازی آن‌ها برای کنسول‌های نسل جدید،‌یا بهتر است بگویم بازیکنان نسل جدید، رونمایی کنند. در این قسمت از گیم لیست، قصد داریم به معرفی ۱۵ بازی برتر از تاریخ پلی‌استیشن ۳ در تمام دوران پردازیم که حداقل شما را قلقلک می‌دهد تا یکبار دیگر به تجربه آن‌ها بپردازید ( البته اگر تاکنون کنسول خودتان نفروخته باشید یا از شدّت خاک خوردن، از کار نیفتاده باشد). به هر حال مثل روال سابق مقالات وب سایت بازینامه، برای مطالعه ادامه این مقاله خط زیر را دنبال کنید.

گیم لیست شماره ۱ | بازی Killzone 2

 

 

 

 

تا زمان انتشار، بازی Killzone 2 درگیر بحث و جدال‌هایی سر تغییر گرافیک بازی بود ( در مقایسه با نمایشی که از این بازی در رویداد E3 2005 توسط کمپانی سونی دیده بوده‌ایم). بدون احتاسب این موضوع، نه تنها بازی موردبحث ما در زمان انتشار از لحاظ فنی و گرافیک بسیار زیبا بود، بلکه از جنبه‌های گیم‌پلی هم بسیار سرگرم‌کننده به نظر می‌رسید.

مأموریت‌های طراحی شده برای این بازی بسیار خوب از آب درآمد و چالش جدیدی که در آن زمان از صنعت بازی‌های ویدیویی در حال تقویت شدن بود ( منظورم نسل جدید هوش‌های مصنوعی است) توانست بازیکنان را حسابی به چالش بکشد. شخصیت‌ها و مراحل داستانی بیشتری می‌توانستند در این بازی نقش ببندند، اما در مجموع بازی Killzone 2 که توسط استودیوی بازی‌سازی گوریلا گیمز (Guerilla Games)، سازنده‌ای که شاید نسل جدید بازیکنان آن را به واسطه تولید مجموعه Horizon برای کنسول‌های پلی‌استیشن می‌شناسند، ساخته شده بود، توانست ارزش کتابخانه بازی‌های کنسول‌ پلی‌استیشن ۳ را بیشتر کند.

گیم لیست شماره ۲ | بازی Borderlands 2

 

 

 

 

این بازی لوتر شوتر در طول سال‌های متمادی، دستخوش تغییرات باورنکردنی‌ای شد؛ به‌ویژه زمانی که بازی‌ها به سمت سرویس محور شده بودن رفته‌اند. به هر حال بازی Borderlands 2 همچنان یک تجربه سرگرم‌کننده است و خیلی از بازیکنان به تجربه آن می‌پردازند ( که اگر شما هم جزو بازیکنان پلتفرم رایانه‌های شخصی باشید، راحت‌تر از کاربران کنسول پلی‌استیشن می‌توانید به تجربه این بازی بپردازید) و اصلاً هم مهم نیست که به صورت انفرادی به تجربه آن بپردازید یا به صورت Co-Op ( یعنی تجربه بازی با همکاری آنلاین).

داستان گروه Vault Hunters در مقابل جک (Jack) خوش‌تیب و ماجراجوی ما که لحاظات کمدی و خنده‌داری را رقم می‌زد، از همه وجه‌های بازی مهم‌تر بود. گزینه‌های ساخت ساز و رویارویی با باس فایت‌های متفاوت از دیگر زیبایی‌های ذاتی‌ای بود که هنوز هم در دل این مجموعه وجود دارد و ارزش تجربه چنین محصول کلاسیکی را برای بارها و بارها بالا می‌برد. شاید به نسبت بازی‌های این روزی، استاندارهای آن محصول محدود باشد، اما باور کنید که هنوز هم می‌توانید از تجربه بازی Borderlands 2 لذت ببرید.

 گیم لیست شماره ۳ | بازی Batman: Arkham City

 

 

 

 

 

بدون شک مجموعه ابرقهرمانی Batman Arkham نقطه عطفی بزرگ در طول صنعت بازی‌های ویدیویی بود که بتواند داستان‌های سینمایی کلاسیک را به گونه‌ای دیگر روایت کند. اولین جرقه پیشرفت روایی چنین محصولاتی با بازی Batman: Arkham Asylum زده شد بعد از آن هم نسخه Arkham City پای خودش را در نحوه روایت و سرگرمی فراتر گذاشت.

بازی Batman: Arkham City به طور فزآینده‌ای توانست تمام شاکله‌های نسخه قبلی خودش را ارتقاء دهد و روی مشغول کردن مخاطبان بیشتر کار کند. طراحی محیط، تعداد زیادی از دشمنان که به صورت همزمان به سمت شما یورش می‌آورند، پازل‌ها و جوایز شخصیت ریدل (Riddle) و سایر جزئیات باورنکردنی از دیگر مواردی بود که در دل این بازی پیدا کرده‌ایم و هنوز هم به عنوان یک جواهر زیبا در بطن محصول شناخته می‌شود ( این حرف را فقط کسانی متوجه می‌شوند که به تجربه این بازی پرداخته‌اند. اگر موفق به تجربه آن در سال‌های گذشته نشده‌اید، می‌توانید نسخه بازسازی شده Batman: Arkham Collection را برای کنسول‌های کنونی خود تهیه کنید). ما حتی روی موضوعات جهان باز این بازی حساب باز نمی‌کنیم و فقط به جنبه‌های سرگرمی و روایی آن پرداخته‌ایم. بدون شک دو بازی بعدی یعنی Batman: Arkham Origins و Batman: Arkham Knight هم زیبایی‌ها و سرگرمی‌های زیادی‌ داشته‌اند؛ اما بدون شک اوج داستان شخصیت بتمن در صنعت بازی‌های ویدیویی در نسخه Batman: Arkham Cuty خلاصه می‌شود.

گیم لیست شماره ۴ | بازی The Ico and Shadow of the Colossus Collection

 

 

 

 

در آن زمان، چه چیزی بهتر از آن بود که دوتا از بهترین بازی‌های تاریخ کنسول پلی‌استیشن ۲ را در کنسول پلی‌استیشن ۳ تجربه کنیم؟ حالا اگر بخواهیم آن محصولات را در قالب نسخه‌های بازسازی شده و آن هم در یک بسته تجربه کنیم شرایط چطور می‌شود؟ مجموعه The Ico and Shadow of the Colossus Collection توسط دو استودیوی بازی‌سازی بلوپوینت گیمز (Bluepoint Games) و سونی ژاپن استودیو (Sony Japan Studio) توسعه پیدا کرد و اساساً آن‌ها توانسته‌اند که محصول فوق‌العاده استودیوی بازی‌سازی تیم ایکو (Team Ico)‌را بازسازی کنند.

هر دو بازی در حال حاضر هم دستاوردهای زیاد و باورنکردنی در بخش هنری و داستان‌گویی دارند، اما پشتیبانی از وضوح تصویری HD و نرخ فریم پایدارتر حتی توانست تجربه این بازی را به شدّت بهتر کند. محصول موردبحث آنقدر عالی از آب درآمد که حتی نسخه‌های اروپایی ICO هم که بعدها ساخته شد، نتوانست به پای آن برسد.

گیم لیست شماره ۵ | بازی LittleBigPlanet 2

 

 

 

 

کمپانی سونی با انتشار بازی‌های پلتفرمر توانست نام بزرگی را در صنعت بازی‌های ویدیویی به دست آورد (البته بدون در نظر گرفتن بازه زمانی کنونی و ظهور محصولاتی چون God of War و Uncharted). یکی از بازی‌های پلتفرمر تحسین‌ شده‌ای که در آن زمان منتشر شد، بازی LittleBigPlanet 2 بود که توسط استودیوی بازی‌سازی اسلای کوپر ( Sly Cooper) توسعه پیدا کرد.

با این حال، بازی LittleBigPlanet 2 به دنبال یک دستاورد جدید بود. این بازی پلتفرمر ۲.۵ بعدی که توسط شرکت مدیا مولکول (Medi Molecule) منتشر شد، مجموعه‌ای از ابزارهای اجتماعی را به بازیکنان ارائه می‌کند که آن‌ها بتوانند موارد زیادی را در درون بازی تولید کنند. جنبه‌های زیبای بصری، موسیقی، سفارشی‌سازی و قدرت خالصی که مجموعه در اختیار کاربران قرار می‌دهد، به عنوان یک ابزار سرگرم‌کننده و مکانیزمی محکم بازیکنان را به خود مشغول می‌کند.

گیم لیست شماره ۶ | بازی The Last of Us

 

 

 

 

بدون شک بزرگ‌ترین بازی منتشر شده در تاریخ، همین بازی The Last of Us بود که البته الان تبدیل به مجموعه شده و انتظار این را هم داریم که سازندگان حداقل با یک سه‌گانه، داستان کلی این سری را ببندد. اصلاً یکی از کارهای کلاسیک استودیوی بازی‌سازی ناتی‌داگ (Naughty Dog)، گیم‌پلی اکشن-ماجراجویی و سینمایی‌ای بود که به واسطه سری بازی‌های Uncharted وارد صنعت بازی‌های ویدیویی کرد.

حالا در یک اقدام بزرگ‌ترین، به جای گشتن برای پیدا کردن ثروت، آن‌ها بازی‌ای را ساخته‌اند که شخصیت اصلی باید به دنبال پیدا کردن زندگی در ایالات متحده آخرالزمانی باشد. ویروس کوردیپس (Cordyceps Virus) همه جا را نابود کرده و با توجه به شیوع بیماری‌های فراگشتی، بازیکنان کنترل شخصیتی به اسم جوئل میلر (Joel Miller) را در دست می‌گیرند و در سراسر جهان ایالات متحده برای تحویل دادن دختری به اسم الی ویلیامز (Ellie Williams)، که بدن او در برابر این ویروس مصون است، می‌چرخند.

تعامل بین این دو شخصیت در صحبت کردن همراه با مبارزات پویا و سرعت باورنکردنی در گیم‌پلی به همراه فیلمنامه احساسی آن، بدون احتساب هنر بازیگران در موشن کپچر و صداگذاری‌های انجام شده، برای مدّت‌های طولانی در ذهن ما ماندگار بود.

گیم لیست شماره ۷ | بازی Dead Space

 

 

 

 

سری بازی Dead Space با اولین بازی خود در ژانری که تحت سلطه‌گری عناوینی چون Silent Hill و بزرگ‌تر از آن، یعنی Resident Evil بود؛ کلام تازه‌ای در بحث ژانر ترس و وحشت ابداع کرد که همین امر باعث می‌شود تا همچین بازی‌‌ای، در لیست ما قرار بگیرد. در داستان این بازی، مهندس آیزاک کلارک (Isaac Clarke)، در حال کاوش در جایی به اسم ایشیمورا یو اس جی ( Ishimura USG) برای تعمیر قطعات، نگهداری وسایل و همچنین جلوگیری از موجودات کابوس‌واری به اسم نکرومورف‌ها (Necromorphs) بود که تنها با شلیک به اندام‌های جنسیشان قابل کشتن هستند.

نبرد گوشت آب کنی که در این محصول تجربه می‌کنید و کاوش‌های ترسناکی که مجبوراً با آن‌ها روبه‌رو می‌شوید، باعث خلق بازی خارق‌العاده با روایت باورنکردنی شد که به یکی از برجسته‌ترین‌ بازی‌های ترسناک صنعت بازی‌های ویدیویی مبدل گشت. خوشبختانه در آینده نزدیک قرار است که ریبوت این مجموعه با نام Dead Space را تجربه کرده تا بعد از چندین سال دور بودن طرفداران و آن مجموعه از همدیگر، پیوند فراموش‌‌نشدنی‌ای را مشاهده کنیم.

گیم لیست شماره ۸ | بازی Journey

 

 

 

توصیف بازی Journey خیلی سخت نیست. این بازی، یک محصول ماجراجویی سه‌بعدی پلتفرمینگ و مکانیزم‌های یکپارچه همکاری است. با این حال، احساساتی که این تجربه ایجاد می‌کند، چه از لحاظ منطقه‌بندی برای کاوش و چه از نظر متن موسیقی که گوش هر شنونده‌ای را در خود غرق می‌کند، مثل ملاقات با غریبه‌ای که در طول بازی Journey با آن آشنا می‌شوید، حس ناب چیزی به اسم «بازی ویدیویی و سرگرم‌کننده» را به شما نشان خواهد داد. همه این شاکله‌ها باعث شد تا حتی سال‌ها بعد از انتشار این بازی، حتی نمونه‌ای از آن را نه مشاهده کرده و نه تجربه کنیم.

گیم لیست شماره ۹ | بازی Portal 2

 

 

 

 

برای بسیاری از بازیکنان، بازی The Orange Box برای کنسول پلی‌استیشن ۳ که توسط استودیوی بازی‌سازی والو (Valve)‌ توسعه پیدا کرده بود، یک محصول بزرگ روی آن کنسول تلقی می‌شد؛ درحالی‌که جایگاه وجود بازی Portal 2 به عنوان تکمیل‌کننده کتابخانه بازی‌های آن کنسول واقعاً ضروری بود و برای کسانی که موفق به تجربه این بازی شده‌اند، اصلاً‌ محصول بی‌ارزشی نبود. داستان چل (Chell) و گلادوس (GLaDOS) در نسخه دوم همچنان ادامه دارد؛ اما روایت‌های گسترده‌تر و مکانیزم‌های گیم‌پلی‌ای پیشرفته نسبت به نسخه اول، حتی در بحث Level Design، واقعاً باورنکردنی بود. بخش داستانی این بازی هم یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهایی بود که استودیوی بازی‌سازی والو به آن رسید و بازیکنان را تا امروز منتظر معرفی و انتشار بازی Portal 3 نگه داشت.

گیم لیست شماره ۱۰ | بازی MLB 10: The Show

 

 

 

 

سری بازی MLB The Show که یکی از عناوین تحت مالکیت کمپانی سونی (Sony) بوده و اخیراً هم کاربران رایانه‌های شخصی و پلتفرم‌های ایکس باکس هم می‌توانند به تجربه آن بپردازند، جای تعجب نیست که این بازی ورزشی که نسخه جدید آن سال به سال منتشر می‌شود، عملاً راضی‌کنند است؛ اما بهترین نسخه‌ای که از آن تاکنون منتشر شده، مربوط به MLB 10: The Show بوده است. کیفیت بصری بسیار پیشرفته نسبت به نسخه قبلی و توجه به جزئیات واقعاً فوق‌العاده بود. مکانیزم گیم‌پلی، به خصوص عقب و جلو کردن دوربین به صورت خیلی نرم که حتی می‌توانستید آن را شخصی‌سازی کنید، عالی از آب درآمد و بخش آنلاین این بازی به لطف اضافه شدن قابلیتی به اسم Season League، تقریباً آنقدری خوب و کافی بود که هر بازیکنی طرفدار این بازی ورزشی شود.

گیم لیست شماره ۱۱ | بازی Resistance 2

 

 

 

 

به عنوان ادامه مستقیم بر دنباله بازی Resistance: Fall of Man، بازی Resistance 2 مقیاس بسیار بزرگ‌تری را با باس‌فایت‌های بزرگ‌جثه و تصاویر خشونت‌آمیز باورنکردن‌ای را ارائه کرد. برخی از تغییرات گیم‌پلی، مانند حمل دو اسلحه به صورت همزمان یا داشتن سیستم احیاء سلامتی خودکار مثل سری بازی Call of Duty، با واکنش‌های متفاوتی از سوی جامعه بازیکنان روبه‌رو شد؛ اما به طور کلی، بخش داستانی جذاب همراه با وجود داشتن بخش Co-Op ( که حداکثر با حضور ۸ بازیکن تکمیل می‌شد) و البته قرار گرفتن موقعیت بازی‌ آنلاین حداکثر با حضور ۶۰ بازیکن در یک سرویس که در گیم مودی به اسم Skirmish شرکت می‌کرده‌اند، ویژگی‌هایی بود که این بازی را به یک محصول شایسته و بزرگ تبدیل کرده است.

گیم لیست شماره ۱۲ | بازی Demon’s Souls

 

 

 

 

قبل از انتشار بازی‌های مثل Dark Souls، Bloodborne، Skeiro یا حتی Elden Ring، بازی‌ای به اسم Boletaria وجود داشت. استودیوی بازی‌سازی فرام سافتور ( FromSoftware ) که به خاطر توسعه عناوینی چون King’s Field و Echo Night شناخته شده بود؛ یک بازی نقش‌آفرینی تولید کرد که شبیه به هیچ‌ یک از بازی‌های ویدیویی دیگر در این صنعت سرگرمی نبود.
نبردهای مبتنی بر استقامت و دشواری وحشیانه باعث شد تا هر بازیکنی نتواند جرئت تجربه کردن آن را داشته باشد؛ اما کسانی که موفق به انجام این کار شده‌اند، از افسانه‌های بازگو شده در بطن داستان و طراحی مراحل باورنکردنی همراه با احساس به دست آوردن یک «موفقیت» بعد از شکست دادن دشمنان به معنای واقعی کلمه، صحبت می‌کرده‌اند. اگرچه Demon’s Souls شانس تبدیل شدن به یک مجموعه را نداشت،‌ اما جایگزین معنوی او یعنی سری بازی Dark Souls توانست این وظیفه را به نحوه احسنت برعهده بگیرد.

گیم لیست شماره ۱۳ | بازی Deus Ex: Human Revolution

 

 

 

 

احیای یک سری بازی، همیشه یکی از سخت‌ترین کارهایی است که تیم سازنده باید روی آن قمار کرده و حسابی کار کند؛ به خصوص زمانی که محصول آن‌ها در ژانر Sim قرار داشته باشد و به خاطر آزادی عمل‌ در نوع انتخاب دیالوگ و روایت پیچیده‌اش، همیشه مورد تحسین هوادارن قرار گرفته باشد. در این بین اما استودیوی بازی‌سازی ایدوس مونترال (Eidos-Momtreal) این کار را با انتشار بازی Deus Ex: Human Revolution به خوبی انجام داد.

به عنوان پیش‌ درآمدی بر بازی‌های قبلی، شخصیت آدام جنسن (Adam Jensen)، در حال تحقیق در مورد حمله‌ای به کارفرمایش در شهر ساریف بوده که این تحقیق با مکانیزم‌های جاسوسی و مخفی‌کاری، آن‌ هم در قامت عناوین سوم شخص، روایت شد و همان چیزی بود که بازیکن‌ها آن را «بازگشت به ریشه‌ها» می‌خواندند. وجود داشتن چند پایگاه برای انجام مأموریت‌های بیشتر، قرار گرفت گزینه‌های سفارشی‌سازی و روایت قانع کننده را به ویژگی‌های قبلی اضافه کنید و در نهایت به این اصل پی می‌برید که بازی Deus Ex: Human Revolution به عوان یک شروع مجدد و باورنکردنی برای این مجموعه تلقی شد.

گیم لیست شماره ۱۴ | بازی Grand Theft Auto 4

 

 

 

 

بدون هیچ شکی، استودیوی بازی‌سازی راکستار گیمز (Rockstar Games) در هر نسل یک شاهکار بی‌نظیر را ارائه کرده که تجربه آن برای مدّت‌ها در ذهن همه مخاطبان باقی می‌ماند. در حال حاضر که این مقاله نگارش می‌شود، بازی Grand Theft Auto 5 نه تنها بزرگ‌ترین دارایی آن استودیوی بازی‌سازی تلقی می‌شود، بلکه بزرگ‌ترین بازی تاریخ صنعت سرگرمی و بازی‌های ویدیویی است که با گذشت ۹ سال از انتشارش در سال ۲۰۱۳ میلادی، هنوز هم در بین بازیکنان خریدار دارد و خیلی‌ها هم به تجربه‌اش می‌پردازند.

اما در کنار آن، بازی Grand Theft Auto 4 بود که ارزش تجربه کردن بسیار بالایی را حتی در این بازه زمانی که ۱۳ سال از انتشارش می‌گذرد، دارد. این بازی در حقیقت آغازگر HD شدن مجموعه بود و رویکرد و روایت تلخی برای ارائه داشت. قهرمان جدید این مجموعه که یک فرد روسی‌الصل به نام نیکو بلیک (Niko Bellic) بود، به تازگی وارد ایالات متحده شده تا «رویای آمریکایی» خودش را در شهری آزاد پیدا کند.

تلاش‌های او و مسیرهای پیچ‌ در پیچی که تجربه کرد، باعث شد تا این فرد به سمت خشونت و یاغی‌گری هدایت شود. گیم‌پلی بازی با موتور تقویت‌شده RAGE ( یا به عبارت کامل‌تر Rockstar Advance Game Engine) بسیار واقع‌گرایانه و لذّت بخش بود و سیستم جدید انیمیشن‌ها و فیزیک، به تجربه پایدار بازیکنان کمک بسیار شایانی کرد. مطمئناً بازی Grand Theft Auto 4 یکی از بازی‌های شکست خورده صنعت بازی‌های ویدیویی است که مورد بی‌مهری بازیکنان و مخاطبان قرار گرفت، اما قطعاً این محصول یک پیروزی بزرگ برای استودیوی سازنده بود.

گیم لیست شماره ۱۵ | بازی Red Dead Redemption

 

 

 

 

در هیچ نسلی از صنعت بازی‌های ویدیویی، به اندازه نسل هفتم استودیوی بازی‌سازی راکستار گیمز (Rockstar Games) فعال نبوده و البته در بازه زمانی کوتاه، عناوین خارق‌العاده‌ای را منتشر کرده است. فقط کافی‌است نگاهی از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ بیاندازید تا ببینید هر سال چه بازی‌‌هایی توسط این استودیو منتشر می‌شد: Manhunt، Midnight Club، Grand Theft Auto 4، Grand Theft Auto Episode From Liberty City، Red Dead Redemption 1، Red Dead Redemption Undead Nightmare، Max Payne 3 و در نهایت Grand Theft Auto 5.

در حقیقت بزرگ‌ترین بازی جهان باز استودیوی بازی‌سازی راکستار گیمز بعد از سری بازی Grand Theft Auto، همین بازی Red Dead Redemption بود که البته دنباله آن در سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر شد و این بازی هم حالا به یک «سری» تبدیل شده است. فرمول جهان باز تیم سازنده این‌بار در دنیای غرب وحشی موفقیت آمیز بود و بازیکنان زیادی از جمله خود من از تجربه چنین محصولی واقعاً لذّت بردیم.

داستان بازی از سال ۱۹۱۱ میلادی در ایالات متحده آمریکا آغاز می‌شود که کاراکتر اصلی بازی با نام جان مارستون (John Marston) درحالی‌که یکی از قدیمی‌ترین اعضای باند قدیمی قانون‌شکنان بوده است، برای نجات پسر و همسرش از دست مردان قانون شروع به شکار کردن دوستان قدیمی خودش می‌کند. محیط‌های وسیع، فعالیت‌های جانبی بزرگ مثل Bounty Hunter، سیستم کسب افتخار، شکار و دوئل از مکانیزم‌هایی بوده‌اند که عشق و علاقه مخاطبان جامعه امروزی را به تاریخ گذشته غرب وحشی نشان داد.

با روایت داستانی بی‌نظیر و همچنین وجود داشتن بخش چندنفره سرگرم کننده، بازی Red Dead Redemption شبیه به یک نفس تازه در میان بازی‌های جهان باز آن سال‌ها بود که البته نسخه دوم آن با بی مهری تیم سازنده روبه‌رو شد و پروسه توسعه بخش آنلاین آن برای همیشه از بین رفت تا بازیکنان با انجام دادن یک مراسم خاک‌سپاری باشکوه در دل بازی، «شاید» برای همیشه با این مجموعه خداحافظی کرده باشند.

این مقاله در خصوص ۱۵ عالی از کنسول پلی‌استیشن ۳ بود که با خواندن بخش‌هایی از آن، قطعاً یاد و خاطره آن‌ها در دل و ذهنتان زنده شد. خیلی از بازی‌هایی که در این فهرست مطالعه کرده‌اید، بعدها به واسطه انتشار نسخه ریمستر یا ریمیک برای کنسول‌های نسل هشتمی یا نهمی منتشر شده‌اند که اگر موفق به تجربه آن‌ها نشده‌اید، می‌توانید ورژن‌های بازسازی شده را تهیه و تجربه کنید.

اما برخی دیگر از بازی‌های موجود در این گیم لیست فقط در یاد مخاطبان خاک می‌خورند و برای تجربه آن‌ کمی دیر شده، اما اگر کنسول نسل هفتمی خودتان را هنوز نگه داشته‌اید و می‌دانید که از کجا می‌توانید بازی‌های آن را تهیه کنید؛ حتماً سری به این کلکسیون قدیمی بزنید و از تجربه بازی‌هایی که به معنای واقعی کلمه «واقعاً سرگرم‌کننده» بوده‌اند، لذّت ببرید.

نظر شما در خصوص این مقاله چیست؟ تاکنون موفق به تجربه کدام یک از این ۱۵ بازی شده‌اید و خرید یا فرصت تجربه کدام یک از آن‌ها را به سایر دوستان خود پیشنهاد می‌کنید؟ نظرات خود را پیرامون این موضوعات با ما به اشتراک گذاشته و سایر اخبار و مقالات مرتبط با حوزه بازی‌های ویدیویی را از طریق صفحه اصلی پیگیری و مطالعه کنید.

در بحث شرکت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید دوست داشته باشید
۲۷ دی ۱۴۰۱
بازی Silent Hill 2 Remake
دیدگاه‌های این مطلب 0
سازنده اسبق مجموعه Silent Hill از توانایی استودیوی Bloober Team تولید بازی Silent Hill 2 Remake می‌گوید
۲۵ دی ۱۴۰۱
گیم لیست
دیدگاه‌های این مطلب 0
گیم لیست | ۵۰ بازی داستانی که در سال ۲۰۲۳ و بعد از آن منتشر می‌شوند (قسمت اول)
تازه‌ترین ویدیو‌ها
۲۵ دی ۱۴۰۱
بازی WWE 2K23
دیدگاه‌های این مطلب 0
شایعه: زمان رونمایی از بازی WWE 2K23 تا رویداد رویال رامبل به تعویق افتاد
ویترین ویترین
ویترین
ویدیو ویدیو
ویدیو
جستجو جستجو
جستجو