بازی
دیدگاه‌های این مطلب 0

بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۲ از نگاه بازینامه

سال ۲۰۲۲ میلادی قطعاً یکی از به یادماندنی‌ترین سال‌ها برای بازی‌های ویدیویی بوده که در آن، بازی‌های بزرگی از مجموعه‌های محبوبمان منتشر شد. نه تنها بازی‌های بزرگ، بلکه همه محصولات منتشر شده نیازمند توجه مخاطبان بودند ( و البته هستند) که در این مقاله، بهترین بازی‌های سال گذشته را از نگاه بازینامه مورد بررسی قرار می‌دهیم.

به هر حال امروز سال ۲۰۲۲ میلادی به پایان رسید و در ابتدا سال نو را به تمام هموطنان داخل و خارج از ایران را تبریک می‌گوییم؛ اما این موضوع به آن معنا است که در ۱۲ ماه گذشته، محصولات برجسته‌ای منتشر شدند که یا موفق به تجربه آن‌ها شدید، یا از دست دادید. بنا به چند دلیل، سال گذشته میلادی نسبت به ۲ سال قبل از خود یکی از شلوغ‌ترین و البته بهترین سال‌ها برای صنعت بازی‌های ویدیویی بود که قدرّت سالم آن و یکپارچگی انتشار محصولات را به ما نشان دادند.

سیل عظیمی از بازی‌ها در سال ۲۰۲۲ منتشر شدند که برخی از آن‌ها محصولات جدید، بازی‌های مستقل، عناوین بسیار بزرگ AAA، دنباله مجموعه محبوبی که مدّت‌ها منتظر تجربه‌اش بودیم، بازی‌های نقش‌آفرینی و غیره بودند که واقعاً کاندیدهایی بیش از آنچه که در فهرست زیر وجود دارد و مشاهده می‌کنید، لایق حضور در این گیم لیست بودند؛ ولی به هر حال نامزدهای نهایی و برنده هر بخش از نگاه بازینامه گردآوری شده که در ادامه می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید.

 

 

بهترین بازی مبارزه‌ای

برنده: بازی MultiVersus

سایر نامزدهای این بخش:

          WWE 2K22.        LEGO Brawls.        DNF Duel.        Persona 4 Arena Ultimax.

بازی MultiVersus یک محصول مبارزه‌ای کاملاً رایگان میان پلتفرمی است که در سال ۲۰۲۲ توسط استودیوی بازی‌‌سازی Player First Games توسعه پیدا کرد و کمپانی Warner Bros. Interactive Entertainment وظیفه انتشارش را برعهده گرفت تا در نهایت کاربران پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، پلی‌استیشن ۵، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس، ایکس باکس سری اس و رایانه‌های شخصی در دسترس قرار بگیرد.

برخلاف سایر بازی‌های مبارزه‌ای، بازی MultiVersus اصلاً از بخش داستانی مناسب پشتیبانی نمی‌کند و تیم سازنده تمام تمرکز خودشان را روی خلق شخصیت‌های اقتباسی و همچنین سیستم منحصربه‌فرد آن کردند که تا تجربه‌ای تازه و متفاوت از بازی‌های مبارزه‌ای داشته باشید. سیستم پرک‌ها به مخاطب اجازه می‌دهد تا با توانایی‌های غیرفعال، شخصیت‌های محبوب خودشان را شخصی‌سازی کنند و ویژگی‌های بسیاری را ارتقاء دهند.

بهترین بازی موبایلی

برنده: بازی Apex Legends Mobile

سایر نامزدهای این بخش:

   Diablo Immortal.       Vampire Survive.       Marvel Snap.    Tomb Raider Reloaded.

بدون شک بازی Apex Legends روی کنسول‌های خانگی و رایانه‌های شخصی عملکرد فوق‌العاده‌ای از خودش به جا گذاشت و  تیم سازنده در ادامه توانست با بهبود سایر ویژگی‌ها و جنبه‌های مثبتش، نسخه موبایلی را برای تلفن‌های همراه منتشر کند.

از لحاظ ساختار، بازی Apex Legends یک محصول آنلاین بتل رویال رایگان است که به صورت اول شخص تجربه خواهد شد و گیمرها پیش از شروع هر مسابقه، با انتخاب یکی از لجندها که هر کدام توانایی‌های متمایزی دارند، به میدان نبرد فرا خوانده می‌شوند. سیستم لوت باکس یعنی استفاده از پول واقعی برای به دست آوردن آیتم و محتواهای بهتر، یکی از شکاله‌های اصلی این بازی خواهد بود. در هر مسابقه، معمولاً بیست تیم سه نفره حضور دارند و بازی‌بازها یا با دعوت از دوستان و یا به صورت تصادفی در این گروه‌ها قرار خواهند گرفت.

بهترین بازی eSports

برنده: بازی Valorant

سایر نامزدهای این بخش:

                        League of Legends.      Apex Legends.        FIFA 23.           DOTA 2.

شاید فهرست ما بهشت بازی‌های رایگان باشد، چراکه تیم بازینامه بر اساس تجربه‌های خود، بازی Valorant را یک محصول تیراندازی تاکتیکی اول شخص از سوی استودیوی بازی‌سازی Riot Games است، به عنوان برنده بخش بهترین بازی eSports یا همان مسابقات آنلاین شناخته که منحصراً برای رایانه‌های شخصی منتشر شده است.

یکی از نکات برجسته‌ای که بازی‌ Valorant گیمرهای زیادی را به خودش جذب کرده، الگوبرداری از مجموعه محبوب Counter-Strike است که در بخش‌هایی از گیم‌پلی مثل منوی خرید سلاح‌ها، الگوریتم استفاده از اسپری و عدم نشانه‌گیری در هنگام حرکت دیده می‌شود. شخصیت‌هایی که هر بازی‌باز انتخاب خواهد کرد، بر اساس فرهنگ و توانایی و ظاهر مردمان از کشورهای مختلف خواهد بود که برای به دست آوردن قدرتشان، باید هزینه‌هایی در گیم‌پلی (با استفاده از ارز درون بازی) پرداخت کنید.

 

God of War Ragnarok

 

بهترین روایت داستانی

برنده: بازی God of War Ragnarok

سایر نامزدهای این بخش:

Elden Ring. Horizon Forbidden West. The Callisto Protocol. COD: Modern Warfare 2

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، امسال یکی از سال‌های بسیار خوبی بود که در آن توانستیم به تجربه دنباله مجموعه‌های محبوب خود بپردازیم که از مهم‌ترین آن‌ها، باید به بازی God of War Ragnarok ساخت استودیوی بازی‌سازی سانتا مونیکا اشاره کرد که البته در جریان رویداد The Game Awards 2022 بیشترین میزان دریافت جوایز در بخش‌های مختلف را نیز از آن خودش کرده بود.

اگر با داستان اساطیری‌ای که بازی God of War و دنباله آن روایت می‌شود، آشنا نیستید؛ پس بهتر است نیم نگاهی به داستان بازی God of War Ragnarok داشته باشید. داستان این قیمت سه سال پس از وقایع پایانی نسخه ۲۰۱۸ اتفاق می‌افتد که کریتوس در قلمرو Fimbulwinter گیر افتاده و با فرزندش آترئوس باید به بقاء خود کمک کنند. قلمرو Fimbulwinter به معنی مکانی برای سکونت نیست، بلکه بر اساس داستان اساطیر نورث، یک واقعه تاریخی شناخته می‌شود که در آن زمستانی سهمگین به مدّت سپری شدن سه تابستان کل کره زمین را در بر می‌گیرد.

شاید تاکنون از اسم‌های دیگر این واقعه چیزی شنیده باشید؛ مثلاً رگناروک! بله، در داستان این بازی حتی با واقعه رگناروک روبه‌رو هستیم که در آن کریتوس و آترئوس باید از هر ۹ قلمرو موجود در میدگارد عبور و مرور کنند تا در نهایت بتوانند از وقوع زمستان تاریک رگناروک جلوگیری کنند. در آن سوی میدان نیز یک وظیفه نهایی دیگر هم بر عهده آن‌ها سپرده شده تا بتوانند هویت تازه آترئوس یعنی لوکی را کشف کنند.

سفری که این پدر و فرزند دارند، در نهایت آن‌ها را به شخصیت تیر (Tyr)، خدای جنگ نورث، می‌رساند که پیش‌تر گمان می‌شد او مرده است. روایت اصلی تا اینجای کار بر اساس آن است تا کریتوس و آترئوس خودشان را برای مقابله با ثور (Thor)، خدای رعد و برق، آماده کنند؛ چرا که او به زمین آمده تا انتقام خون بردارش بالدور که در نسخه قبل از بین رفته بود را بگیرد و همچنین خون ریخته شده‌ فرزندانش یعنی مودی و مگنی هم بی جواب باقی نماند.

بهترین بازی واقعیت مجازی

برنده: Iron Man VR

سایر نامزدهای این بخش:

Among Us VR.  The Walking Dead: Saints & Sinners.  Moss: Book II.     Little Cities.

صنعت واقعیت مجازی با قدرت به را ه خودش ادامه می‌دهد و چند وقت دیگر هم قرار است شاهد عرضه عینک واقعیت مجازی PlayStation VR 2 باشیم که با فناوری‌های جدید و نوین خود، می‌‌خواهد سطح بازی‌های این ژانر را حداقل یک پله ارتقاء دهد.

از محصولات هیجان‌انگیز و نسبتاً بزرگی که برای عینک متا کوئست ۲ در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، بازی Marvel’s Iron Man VR بود که البته در سال ۲۰۲۰ نیز نسخه مربوط به عینک واقعیت مجازی پلی‌استیشن وی‌ آر آن نیز در دسترس عموم قرار گرفت؛ اما به هر حال استودیوی بازی‌سازی Camouflaj با رفع تمام ایرادات، نسخه بهبودیافته آن را مجدداً امسال در دسترس قرار داد.

این بازی بر اساس داستان شخصیت «مرد آهنی» یا همان Iron Man از مجموعه کامیک‌های مارول ساخته شده است که روایتی مستقل پیش روی مخاطبان قرار خواهد داد. به طور کلی داستان بازی Iron Man VR مربوط به نبرد این شخصیت با یک هکر رایانه‌ای مرموز و البته تروریستی به اسم Ghost است که تونی استارک و شرکتش را مورد حملات متعددی قرار می‌دهد و دلیل اصلی آن‌ هم انتقام از سلاح‌هایی بود که شرکت استارک پیش از پیدایش Iron Man تولید کرده و با در اختیار قرار دادن آن بین ارگان‌های نظامی، خون مردم را به زمین ریخته بود.

سیستم گیم‌پلی درست مثل سایر عناوین واقعیت مجازی، از دید اول شخص اجراء می‌شود و از بازی‌باز می‌خواهد تا با استفاده از مکانیزم‌های پرواز و سیستم تسلیحاتی Iron Man، تمام تهدیدات به وقوع پیوسته را از بین ببرند. گیمرها در جهان باز این محصول قادر خواهند بود تا با شخصیت‌های دیگر تعامل داشته باشند، داستان‌های اصلی و فرعی را تکمیل کنند و در نهایت چالش‌های مختلف را از پیش رو بردارند.

بهترین بازی ورزشی / مسابقه‌ای

برنده: بازی FIFA 23

سایر نامزدهای این بخش:

                 F1 2022.           NBA 2K23.          Grand Turismo 7.             OlliOlli World

بازی FIFA 23 شاید از نظر خیلی از گیمرها تغییراتی را در بطن گیم‌پلی بوجود نیاورده باشد و عملاً پیشرفتی را نسبت به نسخه قبلی خود ارائه نکند، اما به هر حال دلیل نمی‌شود که به عنوان برنده بخش بهترین بازی‌های ورزشی / مسابقه‌ای در فهرست ما قرار نگیرد. البته که نسخه آخر سری بازی FIFA تغییرات مثبتی را به خودش دیده و ما این موضوع را در نقد و بررسی اختصاصی خودمان مشخص کرده بودیم، اما با این حال نسبت به سایر کاندیدهای موجود در این بخش، هم از لحاظ محبوبیت و هم از لحاظ سرگرمی یک سر و گردن بالاتر از بقیه قرار دارد.

شاید استودیوی بازی‌سازی الکترونیک آرتز از سال آینده که دیگر مالک معنوی و حقیقی مجموعه FIFA نیست و به سراغ تولید بازی مخصوص به خودش در زمینه شبیه‌ساز فوتبال می‌رود، دیگر نتواند چنین موفقیتی را دوباره به دست بیاورد که به خاطر محبوبیت‌ بیش از حد این محصول، حتی رقیب کهنه‌کار آن یعنی مجموعه Pro Evolution Soccer یا همان PES هم از میدان نبرد بیرون انداخته شد، بنابراین بدون شک بازی FIFA 23 مستحق قرارگرفتن در این لیست و برنده شدن بود.

 

بهترین بازی چندنفره

برنده: بازی Call of Duty Modern Warfare 2

سایر نامزدهای این بخش:

 Evil Dead: The Game.      Crossfire X.     LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.  Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

مجموعه «ندای وظیفه» هم یکی دیگر از آن مجموعه‌هایی بود که دوست داشتیم ادامه‌اش را در سال جاری تجربه کنیم و از آنجایی که مشخص شده بود استودیوی بازی‌سازی اینفینیتی وارد مشغول توسعه بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 است و می‌خواهد داستان نسخه ریبوت مجموعه «جنگ‌های مدرن» که در سال ۲۰۱۹ میلادی منتشر شده بود را ادامه دهد، اشتیاق طرفداران برای تجربه آن به شدّت بالا رفت.

در این ۳ سال از فاصله انتشار بازی Call of Duty: Modern Warfare  تا Call of Duty: Modern Warfare 2، ما نسخه‌های دیگر از این مجموعه را تجربه کردیم که انصافاً طراحی مراحل و بخش داستانی و حتی بخش چندنفره آن به اندازه این محصول خوش ساخت نبودند؛ بنابراین استودیوی بازی‌سازی اینفینیتی وارد با تجربه بزرگ خود از آنچه که پیش‌تر ساخته بود، توانست یک محصول خوش ساخت در زمینه بازی‌های چندنفره ارائه کند که مطمئناً برای مدّت‌های طولانی سرورهای آن از حضور گیمرها خالی نخواهد شد.

بهترین موسیقی:

برنده: بازی God of War Ragnarok

سایر نامزدهای این بخش:

            Xenoblade Chronicle 3.   Elden Ring.     Horizon Forbidden West.    Stray.

شاید تقدیر بازی God of War Ragnarok هم بر این است تا درست مثل رویداد The Game Awards 2022 برنده بخش‌های متعددی که رسانه بازینامه مشخص کرده، شود. موسیقی روح خالصانه هر بازی ویدیویی شناخته می‌شود و اگر چنین چیزی وجود نداشته باشد، هیچ مخاطبی محصول را تا آخر به اتمام نمی‌رساند.

البته برای بیشتر ما گیمرها، موسیقی به خاطر توجه بیشتر به گیم‌پلی، گرافیک و حتی سناریو داستانی در حین تجربه کردن یک محصول گم می‌شود، اما آیا تصاویر خالص و صحنه‌های میان‌پرده بدون موسیقی می‌توانند احساسات ما را به بازی بگیرند؟ قطعاً نه! پکیج کلی موسیقی‌های بازی God of War Ragnarok در یک کلام شاهکار بود و اگر موفق به تجربه و تمام کردن این بازی شده باشید، حتماً یک یا دو عدد از موسیقی‌های متن این محصول را دانلود کرده و در جایی ذخیره کردید که این نشان می‌دهد با روح خالص آخرین ساخته استودیوی بازی‌سازی سانتا مونیکا در آمیخته شدید.

بهترین بازی اکشن

برنده: بازی Call of Duty: Modern Warfare 2

سایر نامزدهای این بخش:

  Dying Light 2: Stay Human.   SIFU.     Ghostwire: Tokyo.     Tiny Tina’s Wonderland

رقابت بین God of War Ragnarok و بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 وجود دارد و احتمالاً در ادامه نیز بازی‌های دیگر هم وارد این گود نبرد خواهند شد؛ اما به هر حال، آخرین ساخته استودیوی بازی‌سازی اینفینیتی وارد توانست برنده بهترین بازی اکشن سال ۲۰۲۲ میلادی شود که اصلاً تماشای چنین چیزی جای تعجبی ندارد.

همانطور که بالاتر گفته شد، بازی Modern Warfare 2 یا بهتر است اینطور بگویم که ریبوت مجموعه Modern Warfare تنها ناجی کل سری Call of Duty بود که در سراشیبی سقوط قرار داشت و مخاطبان اصلاً از تجربه بازی‌های این مجموعه تا همین چندسال پیش راضی نبودند. به هر حال تمام نقاط قوت نسخه اول با اصلاح‌های ریز و دقیق در نسخه دوم گردآوری شدند و همین موضوع سبب شد تا جایزه بهترین بازی اکشن سال هم به Call of Duty: Modern Warfare 2 برسد.

 

 

موردانتظارترین بازی سال ۲۰۲۳

برنده: بازی Alan Wake 2

سایر نامزدهای این بخش:

Marvel’s Spider-Man 2.  Dead Space Remake.   Hogwarts Legacy.  Final Fantasy 7 Rebirth

طبیعتاً سال ۲۰۲۳ می‌تواند به اندازه سال گذشته از لحاظ انتشار نسخه‌های جدید از مجموعه‌های موردانتظار، بزرگ باشد؛ ولی رقابتی که در این بین وجود دارد، دیگر به مجموعه‌های انحصاری سونی مثل Horizon، Gran Turismo و God of War خلاصه نخواهد شد که دنباله هر کدام از آن‌ها در یک سال منتشر شدند. محصولات بزرگی در این بخش وجود دارند که هر کدام می‌توانند نامزد نهایی بهترین بازی سال رویداد The Game Awards 2023 باشند.

بازی Alan Wake 2 یکی از پروژه‌های در دست توسعه سم لیک و البته استودیوی بازی‌سازی رمدی است که قرار است (فعلاً) در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شود. انتخاب کردن برنده این بخش به خاطر رقابت تنگاتنگی که وجود داشت بسیار سخت بود؛ اما با توجه به سابقه درخشان این بازی و البته هنر جادویی سم لیک در طراحی و تولید بازی‌های ویدیویی، در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بازی Alan Wake 2 موردانتظارترین بازی از دیدگاه رسانه بازینامه است.

بهترین بازی نقش آفرینی

برنده: بازی Elden Ring

سایر نامزدهای این بخش:

Baldur’s Gate: Dark Alliance II.   Persona 5 Royal.   Gotham Knights.   Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

البته که ما یکی از قدرتمندترین بازی‌های سال را فراموش نمی‌کنیم و بازی Elden Ring که جدیدترین اثر تولیدی استودیوی بازی‌سازی فرام سافتوور است، در فهرست ما به عنوان کاندید حضور داشته و برنده بخش‌هایی هم شده؛ اما به هر حال این موضوع به خاطر آن نیست که Elden Ring در رویداد‌های معتبر از جمله The Game Awards 2022 خوش درخشیده و جوایز متعدد از جمله جایزه بهترین بازی سال را دریافت کرده، بلکه در اینجا تجربه هر یک از ما نسبت به این بازی بود که آن را لایق بهترین بازی نقش‌ آفرینی سال ۲۰۲۲ بدانیم.

برای آن دسته از گیمرهایی که نمی‌دانند با چه عنوانی روبه‌رو هستند، باید گفت که بازی Elden Ring یک محصول نقش‌آفرینی سوم شخص اکشن است که مکانیزم گیم‌پلی آن بر مبنای مبارزه با باس فایت‌ها و اکتشافات در دنیایی جهان باز ساخته شده و دارای عناصری کاملاً مشابه با دیگر ساخته‌های استودیوی بازی‌سازی فرام سافتوور یعنی Skiro: Shadows Die Twice، مجموعه Dark Souls و بازی BloodBorne است که ما آن را اصطلاحاً سولزلایک می‌نامیم.

بهترین بازی مستقل

برنده: بازی Stray

سایر نامزدهای این بخش:

                        SIFU.           Weird West.            Tunic.             Hello Neighbor 2

بازی Stray شاید به عنوان یکی از محصولات کوچک و مستقل شناخته شود که در سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر شده بود، اما به هر حال محتوای بازی آنقدر بزرگ بود که حتی جزو نامزدهای بهترین بازی سال قرار گرفت. شبیه‌ساز گربه چیزی بود که گیمرها با معرفی این محصول روی آن نامگذاری کرده بودند و بعد از تجربه‌اش متوجه شدند که به هر حال این گربه دوست‌داشتنی ما زندگی عادی ندارد و در جهان سایبرپانکی‌اش، باید به دنبال دوستانش بگردد.

بازی Stray یک بازی ماجراجویی سوم شخص است که مخاطبان همانطور که گفته شده هدایت یک گربه خیابانی را برعهده می‌گیرند که می‌تواند با تعامل با محیط، مسیرهای جدیدی را کشف کرده و برخی پازل‌ها را حل کنند. به هر حال این بازی هم اکنون برای کاربران پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، پلی‌استیشن ۵ و رایانه‌های شخصی در دسترس است و اگر از مشترکین سرویس اکسترا یا پریمیوم پلی‌استیشن پلاس هستید، می‌توانید این محصول را به صورت رایگان تجربه کنند.

 

 

بهترین بازی ماجراجویی:

برنده: بازی A Plague Tale: Requiem

سایر نامزدهای این بخش:

Horizon Forbidden West.   God of War Ragnarok.   Elden Ring.   Pokemon Legends: Arceus

در طول رویداد The Game Awards 2022 که به صورت زنده آن را در کانال بازینامه پوشش دادیم و گزارشش را هم در اختیارتان قرار دادیم، سوال بزرگی در ذهنم به وجود آمد که چرا همچین بازی موردانتظاری که نسخه اول آن در سطح جهانی غوغا به پا کرد، نتوانست حتی یک جایزه درست و حسابی بگیرد؟ تجربه بازی A Plague Tale: Requiem آنقدر بزرگ و هیجان‌انگیز است که می‌توانست جوایز بزرگی را به دست آورد؛ اما از شانس بدی که استودیوی بازی‌سازی آسوبو داشت، بازه زمانی انتشار این محصول با سایر بازی‌های بزرگ مصادف شد تا از نگاه کاربران گم شده یا مخاطبان تجربه آن را به زمانی دیگر موکول کنند.

داستان این بازی درست شش ماه پس از وقایع نسخه اول روایت می‌شود که در آن آمیسیا و برادرش هوگو به همراه مادرشان بناتریس و دوستشان لوکاس در مسیر شهری در پروونس، به دنبال پناه بردن به سازمان کیمیاگران The Order هستند. A Plague Tale Requiem همچنان گیم‌پلی سوم شخص و ماجراجویی خودش را ارائه می‌کند که همچنان قهرمان اصلی آن آمیسیا است و باید با دشمنان مختلفی از جمله سربازان تفتیش عقیدتی فرانسوی و موش‌های سیاه طاعونی مواجه شود. تجربه‌ای ارزشمند پشت این بازی وجود دارد که اگر موقعیت آن را از دست دادید، می‌توانید در این بازه زمانی از تعطیلات به بازی کردن آخرین ساخته استودیوی آسوبو بپردازید.

بهترین بازی سال

برنده: بازی Elden Ring

سایر نامزدهای این بخش:

God of War Ragnarok.   Horizon Forbidden West.  The Callisto Protocol.   Stray.   The Quarry

شاهکار هیدتاکا میازاکی آنقدر با ارزش بود که ما هم در مقام مقایسه با سایر بازی‌های بزرگ سال، تصمیم گرفیتم تا بازی Elden Ring را به عنوان برنده نهایی بهترین بازی سال ۲۰۲۲ قرار دهیم. رقابت این بازی با God of War Ragnarok و Call of Duty: Modern Warfare 2 طی این گیم لیست و نظراتی که بچه‌های رسانه‌های بازینامه داشتند، دیدنی بود و کارنامه میازاکی به واسطه تولید و انتشار این محصول، در سطح جهانی درخشان‌تر شد.

به هر حال اگر فکر می‌کنید که به اندازه برخی از باس فایت‌های عناوین سولزلایک مثل Sekiro و Bloodborne و مجموعه Dark Souls در صنعت بازی‌های ویدیویی آنقدر سرسخت هستید که هیچ چالشی شما را اذیت نخواهد کرد، می‌توانید فوراً به تجربه بازی Elden Ring روی کنسول‌های خانگی یا رایانه‌های شخصی بپردازید تا سطح مهارت خودتان را محک بزنید.

با مدّت زمانی که در اختیار داشتیم و بازی‌هایی که موفق به تجربه آن‌ها شده بودیم، نامزدهای نهایی هر بخش مشخص شده و با رأی گیری و نظر تیم بازینامه، برنده‌های سال ۲۰۲۲ از نظر این رسانه در غالب مقاله‌ای گردآوری شدند. به عنوان مخاطب، اگر شما هم برای ژانرهای یادشده برنده‌ای در ذهن دارید، می‌توانید آن را با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

نظر شما در خصوص این مقاله چیست؟ با توجه به لیست فوق، تاکنون موفق به تجربه کدام یک از عناوین موجود شدید و خرید کدام محصول را به سایر دوستان خود و مخاطبان همیشگی وب سایت بازینامه پیشنهاد می‌کنید؟ نظرات خود را پیرامون این موضوعات با ما به اشتراک گذاشته و سایر اخبار و مقالات مرتبط با حوزه بازی‌های ویدیویی را از طریق صفحه اصلی پیگیری و مطالعه کنید.

در بحث شرکت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید دوست داشته باشید
۲۵ دی ۱۴۰۱
گیم لیست
دیدگاه‌های این مطلب 0
گیم لیست | ۵۰ بازی داستانی که در سال ۲۰۲۳ و بعد از آن منتشر می‌شوند (قسمت اول)
۲۵ دی ۱۴۰۱
بازی WWE 2K23
دیدگاه‌های این مطلب 0
شایعه: زمان رونمایی از بازی WWE 2K23 تا رویداد رویال رامبل به تعویق افتاد
تازه‌ترین ویدیو‌ها
۲۵ دی ۱۴۰۱
بازی The Callisto Protocol
دیدگاه‌های این مطلب 0
هزینه ساخت بازی The Callisto Protocol حدود ۱۶۲ میلیون دلار بوده است
ویترین ویترین
ویترین
ویدیو ویدیو
ویدیو
جستجو جستجو
جستجو