مرورگر چیست
دیدگاه‌های این مطلب 2

Browser یا مرورگر چیست + معرفی انواع مرورگر

نرم‌افزار
۱۷ مهر ۱۴۰۰

در این مقاله خواهیم گفت که مرورگر چیست و انواع آن کدام است یا به قولی Browser چیست ، به معرفی انواع Browser خواهیم پرداخت و انواع مرورگر را از نظر کارایی و عملکرد بررسی می‌کنیم. مرورگر چیست و چه کاربردی دارد؟

مرورگر چیست ؟/ Browser چیست ؟

مرورگر چیست ؟ یا مرورگر وب چیست ؟ مرورگر گوشی چیست ؟ مرورگر یک برنامه نرم‌افزاری برای ارائه و کشف محتوا در شبکه جهانی وب است. همه‌ در طول روز بارها برای انجام فعالیت‌های مختلف از طریق گوشی هوشمند، تبلت یا سیستم‌های کامپیوتری به سراغ مرورگر‌ها می‌رویم و در زمینه‌های مختلفی از آن‌ها استفاده می‌کنیم. در واقع مرورگر وب از طریق URL‌ها شما را به لینک‌ها و منابع خاصی متصل می‌کند و هر صفحه‌ی وب از طریق یک نرم‌افزار مرورگر قابل دسترسی و قابل مشاهده خواهد بود.

[irp posts=”13515″ name=”سرویس اینترنت استارلینک، ماه آینده از فاز بتا خارج خواهد شد”]

برنامه browser چیست ؟ مرورگرهای وب مختلفی وجود داشته‌اند که در طول سال‌ها آمدند و رفتند. اولین مرورگر جهان با نام WorldWideWeb (بعداً به Nexus تغییر یافت) توسط تیم برنرز لی در سال ۱۹۹۰ اختراع شد. با این حال، اولین مرورگر گرافیکی و مرورگری که به‌طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت و به محبوبیت اینترنت کمک کرد NCSA Mosaic بود. اکنون نیز شاهد انواع مرورگر هستیم که مورد استفاده‌ی کاربران قرار می‌گیرند و در ادامه به معرفی انواع Browser خواهیم پرداخت. آیا میدانید اوت لوک چیست؟

لیست انواع مرورگر

اکنون مرورگرهای مختلفی در اختیار کاربران قرار دارند که در ادامه انواع مرورگر را نام خواهیم برد و به معرفی انواع Browser خواهیم پرداخت. با کاروتک همراه باشید.

مرورگر چیست

محبوب‌ترین مرورگر چیست و معرفی انواع Browser (انواع بروزر)

۱) مرورگر Chrome

Google Chrome محبوب‌ترین مرورگری است که امروزه مردم از آن استفاده می‌کنند. دلیل اصلی این امر سرعت آن است. کروم مرورگری سریع است، به سرعت اجرا می‌شود و چندین برگه و صفحه را تنها با یک کلیک بارگذاری می‌کند. احتمالاً Chrome سریع‌ترین مرورگر موجود امروز به حساب می‌آید.

یکی دیگر از دلایل استفاده از Chrome سادگی آن است. این مرورگر به یک نوار آدرس و نوار جستجوی Google مجهز شده و به کاربران این امکان را می‌دهد تا تجربه‌ای آسان از استفاده‌ی مرورگر داشته باشند. این مرورگر به‌راحتی قابل تنظیم بوده و دارای طیف وسیعی از برنامه‌ها و تم‌ها است. برای افزایش بهره‌وری می‌توانید برنامه‌های افزودنی مختلفی را به مرورگر کروم اضافه کنید. همچنین می‌توانید در مرورگر کروم وارد حساب کاربری گوگل شوید و داده‌های مرورگر را بین دستگاه‌های مختلف همگام‌سازی کنید.

۲) مرورگر Firefox

Firefox کندتر از Chrome بوده و به همین دلیل است که برای بسیاری از مردم انتخاب دوم باقی مانده است. البته فایرفاکس جدید، سریع‌تر و روان‌تر است و نسبت به قبل عملکرد بهتری را در اختیارتان قرار خواهد داد. پس اگر مرورگر Chrome را دوست ندارید می‌توانید به سراغ مرورگر Firefox بروید.

فایرفاکس جدید نسبت به کروم، RAM کمتری مصرف می‌کند و سریع‌تر از نسخه‌های قبلی است. اما یک مشکل در Firefox وجود دارد و آن مصرف بیش از حد باتری است. بنابراین اگر از لپ تاپ استفاده می‌کنید و فیلم‌های HD تماشا می‌کنید، بهتر است از مرورگر Edge به جای Firefox استفاده کنید زیرا Firefox باتری را در مدت زمان کوتاهی تخلیه می‌کند. در مورد حریم خصوصی نیز Firefox بهتر از Chrome بوده و امنیت بالاتری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

[irp posts=”15317″ name=”spotify یا اسپاتیفای چیست | بررسی تاریخچه اسپاتیفای”]

۳) مرورگر Opera

Opera یکی دیگر مرورگر‌های محبوبی است که مورد استفاده‌ی کاربران زیادی قرار می‌گیرد. این مرورگر دارای چندین ویژگی جذاب مانند یک adblocker داخلی است. Opera نیز مانند کروم و فایرفاکس دارای طیف وسیعی از برنامه‌های افزودنی است تا امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد. این مرورگر از چندین برنامه اصلی مانند مسنجر فیسبوک و واتساپ پشتیبانی می‌کند.

مرورگر اپرا را می‌توان در چندین دستگاه همگام‌سازی کرد. Opera به شما این امکان را می‌دهد تا مرورگر خود را سفارشی کنید اما گزینه‌های زیادی برای سفارشی‌سازی وجود ندارد. حالت تاریک و برخی از تم‌های دیگر نیز در این مرورگر ارائه شده است. در واقع Opera گزینه‌های سفارشی‌سازی بسیار کمتری از Firefox و Chrome دارد.

۴) مرورگر Safari

Safari یک مرورگر ساده بوده که با چندین ویژگی جذاب ارائه شده است. این برنامه همه قابلیت‌های اساسی را ارائه می‌دهد و توانایی باز کردن چندین زبانه، نشانک گذاری آسان و سرعت دسترسی بالا را در اختیار کاربران قرار داده است. مرورگر سافاری بیشتر در سیستم‌های مک و به‌طور کلی محصولات اپل اعم از آيفون و آیپد و دیگر محصولات این شرکت استفاده می‌شود و در واقع مرورگر پیش‌فرض اپل است.

اگر از Safari استفاده می‌کنید، می‌توانید داده‌های خود را در چندین سیستم عامل ادغام کنید. همچنین، Safari از iCloud Keychain پشتیبانی می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد تا به گذرواژه‌هایی که در دستگاه‌های Apple خود ذخیره کرده‌اید دسترسی پیدا کنید. یکی از نکات منفی Safari این است که از آنجا که توسط اپل ساخته شده، فاقد openness است در نتیجه از قابلیت سفارشی‌سازی کمتری بهره می‌برد.

۵) مرورگر Tor

بدون شک Tor امن‌ترین مرورگر جهان است. با این حال، استفاده از Tor آسان نبوده زیرا بسیار کند عمل می‌کند و محدودیت‌های زیادی دارد. اما نکته‌ی مثبت این مرورگر آن است که تاریخچه‌ای ذخیره نمی‌کند و IP شما را نیز در زمان گشت‌و‌گذار در وب تغییر خواهد داد. اگر سرعت پایین Tor برایتان آزاردهنده نیست حتما از آن استفاده کنید و از امنیت بالای آن بهره‌مند شوید. دلیل کند بودن Tor این است که داده‌ها را از روی بسیاری از گره‌ها رد می‌کند تا IP واقعی شما مخفی بماند.

مرورگر وب چیست

چگونه می‌توانیم مرورگر‌های مختلف را دانلود و نصب کنیم؟

در هر دستگاهی اعم از گوشی هوشمند یا سیستم‌های کامپیوتری مختلف، یک مرورگر پیش‌فرض وجود دارد. شما از طریق این مرورگرهای پیش‌فرض سیستم خود می‌توانید از طریق وب‌سایت‌های دانلود یا سایت‌های رسمی، مرورگرهای موردنظرتان را دانلود کنید. پس از دانلود، باید پوشه دانلود خود را باز کرده و با کلیک روی فایل موردنظر، مرورگر را نصب کنید تا Browser روی سیستم شما نصب شود. در مقاله ای دیگر با میکروسافت بینگ آشنا شوید.

[irp posts=”15060″ name=”دارک وب (Dark Web) چیست؟| چرا باید از دارک وب فاصله بگیریم؟”]

برای کارکردن مرورگر به چه چیزی نیاز است؟

مرورگرها در واقع نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌هایی هستند که برای استفاده از آن‌ها به سیستم کامپیوتری، گوشی هوشمند یا تبلت نیاز خواهید داشت. از سوی دیگر توجه داشته باشید که دستگاه شما باید به اینترنت متصل شود. در واقع بدون اتصال به اینترنت عملاً امکان استفاده از مرورگر وجود نخواهد داشت و در صورت عدم اتصال به اینترنت، در مرورگر خطاهایی دریافت خواهید کرد. البته هنگام استفاده از مرورگر ممکن است با خطاهای مختلف زیادی رو‌به‌رو شوید. برای مثال هنگام گشت‌و‌گذار در وب ممکن است خطای 404 را دریافت کنید که نشان می‌دهد صفحه‌ای که قصد دسترسی به آن را دارید دیگر وجود ندارد.

در این مقاله سعی شد پاسخ سؤال بروزر چیست (مرورگر browser چیست) داده شود و انواع مرورگرها یا انواع browser ها را معرفی کردیم. نظرات و سؤالات خود را پیرامون مرورگر چیست و انواع آن با ما به اشتراک بگذارید.

برخی از سوالات رایج:

[sc_fs_multi_faq headline-0=”p” question-0=”محبوب‌ترین مرورگر حال حاضر در جهان چیست؟ ” answer-0=”Chrome به‌عنوان محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین مرورگر جهان شناخته می شود. ” image-0=”” headline-1=”p” question-1=”آیا در گوشی من مرورگری وجود دارد؟ ” answer-1=”در هر دستگاهی اعم از گوشی‌های هوشمند، مرورگرهای پیش‌فرضی وجود دارد که شما از طریق آن‌ها در اینترنت به‌گشت‌وگذار بپردازید. ” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]

در بحث شرکت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سعید گفت:

برنامه browser چیست؟

farinseo گفت:

سلام
به هر کدام از مرور گرها بروزر نیز میگویند. مثلا کروم یا فایرفاکس.
به هر کدام از اینها هم بروزر گویند هم مرورگر.

شاید دوست داشته باشید
۳۰ تیر ۱۴۰۱
دیدگاه‌های این مطلب 0
واتسپ حالا به طور رسمی از قابلیت انتقال چت بین اندروید و iOS پشتیبانی می‌کند
۱۷ خرداد ۱۴۰۱
دیدگاه‌های این مطلب 0
گوگل کروم، همچنان سریع‌ترین مرورگر روی مک

این مرورگر پس از سه ماه، جای پایش را به عنوان سریع‌ترین مرورگر مک محکم‌تر می‌کند.

در مارچ 2022، کروم به عنوان سریع‌ترین مرورگر macOS جایگزین سافاری شد، و از آن زمان، مرورگر گوگل در حال پیشرفت است. در آخر هفته‌ی گذشته، گوگل اعلام کرد که کروم از سه ماه گذشته 20 درصد افزایش سرعت داشته، که جایگاهش را نسبت به رقبا مستحکم‌تر می‌کند، حداقل بر اساس بنچمارک اپل.

برخلاف ماه مارچ، گوگل این بار اطلاعات زیادی در مورد اینکه چگونه توانسته است به این افزایش سرعت چشم‌گیر دست پیدا کند منتشر نکرده، آن هم تنها سه ماه پس از اینکه مقام اول را از سافاری ربود. حال، این مروگر توانسته در بنچمارک اپل 360 امتیاز کسب کند، که رشدی قابل توجه نسبت به 300 امتیاز کسب کرده‌اش در ابتدای سال جاری است.

در نظر داشته باشید که این نتایج بر اساس بنچمارک 2.0 اپل است. در حالی که قطعا متوجه پیشرفت‌هایی در استفاده روزمره شده‌اید، نتایج ممکن است بر اساس وبسایت‌هایی که باز می‌کنید، دیگر برنامه‌هایی که روی سیستم مک در حال اجرا هستند، و سخت افزار مورد استفاده شما، متغیر باشند. به نظر می‌رسد که تمامی تست‌های گوگل روی مک‌بوک‌های M1 در قدرتمند‌ترین حالتشان بوده.

زمانی که خبرنگار Android Police تست را روی مک‌بوک M1 سال 2020اش انجام داد، کروم Canary و آخرین ورژن پایدار سافاری، هر دو امتیازی حدود 300 به دست آوردند. در نظر داشته باشید که این فرد در مرورگر خود افزونه‌ها و کوکی‌هایی داشته که می‌توانند روی نتایج تاثیر بگذارند. همانطور که گفته شد، تست‌های واقعی نتایج متفاوتی با بهترین سناریوها خواهند داشت.

همچنین، این بنچمارک اطلاعاتی در مورد مصرف باتری به ما نمی‌دهد. معمولا، سافاری نتایج بهتری در مورد عمر باتری به شما می‌دهد، پس در صورتی که به پریز برق دسترسی ندارید، شاید بهتر باشد برای وبگردی‌هایتان از سافاری استفاده کنید.

بِه‌سازی‌هایی که گوگل بر کروم اعمال کرده تنها مختص macOS نیستند. اخیرا گوگل برای سریع‌تر کردن مرورگرش روی تمامی سیستم عامل‌ها سرمایه‌گذاری کرده است. کروم روی اندروید صفحه‌ها را 15 درصد سریع‌تر بارگزاری می‌کند و خود اپلیکیشن نیز 13 درصد سریع‌تر اجرا می‌شود. کروم روی ویندوز هم به کمک تغییر در چگونگی مقابله با سدسازی محتوای دیگر پنجره‌ها، پیشرفت مشابهی داشته.

همچنان، کروم تنها محصول قابل استفاده نیست، علی‌رغم اینکه این روزها اکثر مرورگرها از موتور رندر Chromium استفاده می‌کنند، تفاوت‌های بزرگی در تجربه کاربری بهترین مرورگرها وجود دارد.

تازه‌ترین ویدیو‌ها
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
دیدگاه‌های این مطلب 0
ایلان ماسک: قرارداد خریداری توییتر موقتا متوقف شده است

ایلان ماسک در روز جاری اعلام کرد که قصد دارد تا قرارداد 44 میلیارد دلاری خریداری توییتر را به‌صورتی موقت به‌حالت تعلیق دربیاورد، زیرا این شرکت ادعا کرده است که کمتر از 5 درصد از کاربران آن‌ها اکانت‌های جعلی یا اسپم هستند.

رئیس تسلا در روز جمعه طی یک توییت اعلام کرد که درحالی‌که منتظر جزئیاتی از سوی توییتر بود، این معامله را متوقف کرده است. ماسک این تصمیم خود را به گزارش منتشر شده از سوی رسانه رویترز در روز 2 می مرتبط دانست که به پرونده‌ای در تنظیم‌کننده مالی ایالات متحده آمریکا اشاره داشت که درآن توییتر اظهار کرده بود که حساب‌های جعلی و اسپم کمتر از 5 درصد از میانگین روزانه کاربران آن‌ها را تشکیل می‌دهند. این رسانه در گزارش خود گفته بود:

ما یک بررسی داخلی از نمونه‌ای از حساب‌ها را انجام داده‌ایم و در حال حاضر تخمین می‌زنیم که میانگین حساب‌های جعلی و اسپم در سه‌امهه اول سال 2022 کمتر از 5 درصد از mDAU ما را در طول این سه‌ماهه نشان می‌دهد.

پس از آنکه ایلان ماسک در پیشنهاد خریداری پلتفرم توییتر را در ماه آوریل اعلام کرد، گفت که قصد دارد تا با اضافه کردن یک سری از قابلیت‌های جدید به این پلتفرم فعال در زمینه شبکه‌های اجتماعی، تمامی ربات‌های اسپم را شکست دهد و از طرفی دیگر هم اعتبار تمامی افرادی که در این پلتفرم فعالیت می‌کنند را تایید کند.

با انتشار این خبر در روز جمعه، قیمت سهام توییتر در معاملات قبل از بسته شدن بازار، 25 درصد کاهش یافت و در حال حاضر به حدود 15 درصد کاهش رسیده است.

ویترین ویترین
ویترین
ویدیو ویدیو
ویدیو
جستجو جستجو
جستجو