مایکروسافت داینامیک
دیدگاه‌های این مطلب 2

مایکروسافت داینامیک 365 چیست | معرفی کاربرد Microsoft Dynamics

نرم‌افزار
۲۲ آبان ۱۴۰۰

در این مقاله به معرفی مایکروسافت داینامیک 365 می‌پردازیم و به کاربرد مایکروسافت داینامیک اشاره خواهیم کرد. در نتیجه علاوه بر اینکه می‌گوییم ماکروسافت داینامیک چیست (microsoft 365 چیست) ، جزییاتی را از این نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در اختیارتان قرار خواهیم داد.

microsoft dynamics 365 چیست؟ مایکروسافت داینامیک یک نرم‌افزار مدیریت سازمانی به حساب می‌آید. همان‌طور که از نام آن نیز مشخص است Microsoft Dynamics توسط شرکت آمریکایی مایکروسافت ساخته شده است. اما ماکروسافت داینامیک چیست و دقیقا چه کاربردی دارد؟ قبل از آنکه به بررسی دقیق مایکروسافت داینامیک و کاربرد آن بپردازیم، باید با مفاهیم اولیه آن آشنا شوید. در مقاله‌ای دیگر به معرفی ویندوز سرور Windows Server پرداختیم که می‌توانید مطالعه کنید.

مایکروسافت داینامیک

آشنایی با مفاهیم CRM و ERM

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) که مخفف عبارت Customer Relationship Management است، به صورت کلی به فرایندها و تکنولوژی‌هایی گفته می‎‌شود که شرکت‌ها برای ارائه خدمات بهتر و جذب مشتری بیشتر از آن استفاده می‌کنند. استفاده از یک سیستم CRM از جنبه‌های فروش، خدمت به مشتری، توسعه کسب‌و‌کار، بازاریابی، جذب نیرو … باعث موفقیت مجموعه می‌شود و منافعی مانند صرفه‌جویی در زمان، سازماندهی، شناسایی نیاز مشتریان و افزایش بهره‌وری را به همراه دارد.

[irp posts=”15457″ name=”اموزش بهترین روش قفل کردن پوشه (بدون نیاز به نرم افزار)”]

از طرف دیگر برنامه منابع سازمانی، ERP (مخفف Enterprise Resource Planning) مجموعه گسترده‌ای از فعالیت‌ها را شامل می‎‌شود که در نتیجه‌ی آن عملکرد سازمان بهبود پیدا کرده و تمامی داده‌ها در قالب یک بانک اطلاعاتی به صورت منظم و پیوسته مدیریت می‌شود. این شامل مدیریت نیروی انسانی، ماشین آلات، مواد و سرمایه می‌شود تا از این طریق برنامه‌ریزی سازمان در جهت کاهش هزینه و افزایش درآمد شکل گیرد.

ماکروسافت داینامیک چیست و کاربرد مایکروسافت داینامیک 365

حالا که با مفاهیم CRM و ERP آشنا شدید، می‌توانید درک بهتری از Microsoft Dynamics 365 داشته باشید. داینامیک 365 مجموعه‌ای از سرویس‌ها و برنامه‌های SaaS (اجازه نرم‌افزار) به هم پیوسته است که برای فعالیت‌های درون سازمانی طراحی شده است. این مجموعه که یک زیرساخت آنلاین جهانی با طراحی ابری بوده، قابلیت‌های CRM و ERP را ترکیب کرده و داده‌‎ها، سیستم کسب‌و‌کار و فرایند تجارت شما را با آن یکپارچه می‌کند.

این یعنی مایکروسافت 365 به جای داشتن عملکردهای فروش و بازاریابی مجزا، سیستم فروش و بازاریابی خودکار، یکپارچه و هوشمندی ارائه کرده که قابلیت‌های بازاریابی دارد و به‌طور مؤثر منجر به درآمدزایی مشتریان خود می‌شود. این محصول روی سرویس Microsoft Azure طراحی شده که هم یک پلتفرم قابل اعتماد و هم اکوسیستمی گسترده از خدمات را ارائه می‌کند. علاوه‌براین داینامیک 365 با برنامه‌های بهره‌وری Microsoft 365 ادغام شده است و به مشتریان خود راهی یکپارچه برای مدیریت کاربران و سرویس‌های خود را ارائه می‎‌کند. اکنون که می‌دانید ماکروسافت داینامیک چیست در ادامه نگاهی به مهم‌ترین مشخصه‌های مایکروسافت داینامیک و کاربرد آن به عنوان نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) خواهیم داشت.

مایکروسافت داینامیک 365

سازگاری برنامه‌ها

برنامه‌های موجود در مایکروسافت داینامیک 365 هم با کسب‌و‌کار شما و هم با نیازهای بخش خاص شما سازگار است. هر برنامه به گونه‌ای طراحی شده که به خودی خود عالی کار کند، اما در صورت فعالیت همه آن‌ها با هم نتیجه حتی بهتر هم خواهد شد. شما تصمیم می‌گیرید که با چه برنامه‌ای کار خود را آغاز کنید، در صورت نیاز می‌توانید برنامه‌های دیگر را نیز اضافه کنید. این برنامه‎های مبتنی بر مرورگر، از هر کجا و با هر دستگاهی قابل دسترس هستند. حتی مجموعه کاملی از اپلیکیشن‌های موبایلی آن‌ها نیز ارائه شده است.

با ابزارهای مدیریتی آن شما می‎‌توانید کنترل نهایی بر نحوه پیکربندی سرویس‌ها و برنامه‌ها را برای دستیابی به نتیجه مطلوب در کسب‌و‌کار و امنیت خود داشته باشید. شما همچنین از طریق Microsoft Power Platform می‌توانید یک سیستم کاملا منحصر‌به‌فرد از کسب‌و‌کار و تجارب خود ایجاد کنید. در مورد تفاوت ویندوز کرک شده با اورجینال بیشتر بدانید.

عدم نیاز به دانش کدنویسی

یکی از مزایای Dynamics 365 این است که به کاربران شما این اجازه را می‌‎دهد که به خودی خود با فرایندهای ساده مبتنی بر کلیک در Microsoft Power Platform برنامه خودشان را بسازند. این عملیات چیزی شبیه به پاورپوینت بوده که در آن همه چیز به صورت خودکار ایجاد می‌شود و شما تنها باید از میان گزینه‌های بصری موجود، گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. هوشمندی این برنامه‌ها به شما اجازه می‌دهد تا بینش سریع و عملی بدست آورید. البته با سرویس‌های هوش مصنوعی جانبی هم در Azure و هم از طریق برنامه‌‎هایی مانند Customer Insights می‌توانید این روند را بهینه‌‎تر کنید.

[irp posts=”18088″ name=”اموزش قدم به قدم افزایش امنیت ویندوز + تصویر”]

تجزیه و تحلیل دقیق و قدرتمند

Power BI ابزاری قدرتمند برای ارائه خدمات آنالیز کسب‌و‌کارها بوده که تجارت تعاملی و قابلیت‎‌های اطلاعات تجاری را با رابط کاربری ساده در اختیار شما قرار می‎‌دهد. AI builder با یادگیری ماشینی فرایندها و بینش کسب‌و‌کار شما را بهبود می‌بخشد.

دسترسی همیشگی

یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های مایکروسافت داینامیک 365 این است که سرویس‌های آن در 99.9 درصد شرایط در دسترس هستند. این یعنی اگر کاربران شما در نقاط جغرافیایی متفاوتی حضور داشته باشند، شما می‌‎توانید با سرویس‌های Dynamics 365 میزبان آن‌ها باشید. البته شما می‌توانید برای کاهش میزان تأخیر، داده‌‎های خود را در سراسر جهان و در مجاورت کاربران خود میزبانی کنید.

احترام به حقوق مشتری

داینامیک 365 از قوانین GDPR و مقررات جهانی، دولتی، منطقه‌‎ای و صنعتی پیروی می‎‌کند. سرویس‌های موجود در داینامیک 365 با قوانین مربوط به حفاظت از اطلاعات و حریم خصوصی کاربران مطابقت دارد و حتی سخت‌ترین نیازهای امنیتی و حریم خصوصی کاربران را نیز برآورده می‌کند. دو سرویس Microsoft Service Trust Portal و Compliance Manager برای دسترسی به وضعیت فعلی و شرایط تبعیت از قوانین برای کاربران در نظر گرفته شده است.

خدمات یکپارچه

سرویس‌های اطلاعاتی و کامپیوتری زیادی هستند که قابلیت‌های خود را به صورت گسسته ارائه می‏کند و اغلب کاربران خود مجبور به جمع‌آوری داده برای هر برنامه می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود تا ایجاد تجربه یکپارچه یا آنالیز داده‌ها در بین برنامه‌ها چالش برانگیز شود. برای مقابله با این چالش، CDS دیتابیس ابری مایکروسافت برای ذخیره ایمن داده در نظر گرفته شده که به برنامه برنامه‎ها اجازه می‌دهد با یک مجموعه واحد از داده‌ها تعامل داشته باشند. آموزش پارتیشن بندی را بخوانید.

کاربرد مایکروسافت داینامیک

اتصال به سرویس‌های خارجی

مایکروسافت داینامیک به عنوان یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) ، امکان دسترسی به داده‌‎های ابزارهای همکاری اداری، پایگاه‌های داده داخلی، سیستم‌های خارجی مانند ادوبی، SAP و حتی شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین و توئیتر را نیز برای کاربران خود میسر کرده است.

مایکروسافت داینامیک در دو نسخه تجاری (Business) و پیشرفته سازمانی (Enterprise) عرضه می‎‌شود. اصلی‌‎ترین تفاوت این دو این است که نسخه سازمانی، ابزارهای بیشتری مانند خدمات پروژه و خدمات میدانی را ارائه می‌کند. همچنین برخلاف نسخه تجاری که برنامه‌های فروش، مالی و خدمات مشتریان را به صورت محدود ارائه می‌کند، در نسخه سازمانی تمامی اپلیکیشن‌ها با قابلیت‌های کامل در دسترس خواهند بود.

[irp posts=”19168″ name=”0 تا 100 معرفی آفیس 2021 + ویژگی های جدید”]

استفاده از نرم‌افزار مایکروسافت داینامیک منجر به بهبود فرایندهای درون مجموعه‌ای و ایجاد ارزش‌های درست برای سازمان‌ها خواهد شد. همان‌طور که در این مقاله به آن پرداختیم نسخه 365 مایکروسافت داینامیک یکی از کامل‎ترین محصولات مایکروسافت در زمینه تولید نرم‌افزارهای سازمانی است و به وسیله آن سازمان‌ها قادر به پوشش نیازمندی‌های کسب‌و‌کار خود در یک نرم‌افزار کاملا یکپارچه خواهند بود.

از این نظر می‌توان Microsoft Dynamics 365 را سرآمد نرم‌افزارهای سازمانی دانست که تمامی ویژگی‌های کاربردی لازم مانند خدمات مالی، خدمات عمومی، خدمات فروش، خدمات عملیاتی، بازاریابی، اتوماسیون خدمات پروژه و خدمت به مشتریان را یک مجموعه به کاربران ارائه می‌کند.

در این مقاله سعی شد به طور کامل پاسخ سوال مایکروسافت 365 چیست، داده شود. نظرات و تجربیات خود را پیرامون مایکروسافت داینامیک 365 با ما به اشتراک بگذارید.

برچسب‌ها
در بحث شرکت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محسن گفت:

سلام ممنون از مقاله خوبتون
من فرق مایکروسافت داینامیک ۳۶۵ با crm رو نمیدونستم

farinseo گفت:

سلام ممنون از توجه شما.

شاید دوست داشته باشید
۳۰ تیر ۱۴۰۱
دیدگاه‌های این مطلب 0
واتسپ حالا به طور رسمی از قابلیت انتقال چت بین اندروید و iOS پشتیبانی می‌کند
۱۷ خرداد ۱۴۰۱
دیدگاه‌های این مطلب 0
گوگل کروم، همچنان سریع‌ترین مرورگر روی مک

این مرورگر پس از سه ماه، جای پایش را به عنوان سریع‌ترین مرورگر مک محکم‌تر می‌کند.

در مارچ 2022، کروم به عنوان سریع‌ترین مرورگر macOS جایگزین سافاری شد، و از آن زمان، مرورگر گوگل در حال پیشرفت است. در آخر هفته‌ی گذشته، گوگل اعلام کرد که کروم از سه ماه گذشته 20 درصد افزایش سرعت داشته، که جایگاهش را نسبت به رقبا مستحکم‌تر می‌کند، حداقل بر اساس بنچمارک اپل.

برخلاف ماه مارچ، گوگل این بار اطلاعات زیادی در مورد اینکه چگونه توانسته است به این افزایش سرعت چشم‌گیر دست پیدا کند منتشر نکرده، آن هم تنها سه ماه پس از اینکه مقام اول را از سافاری ربود. حال، این مروگر توانسته در بنچمارک اپل 360 امتیاز کسب کند، که رشدی قابل توجه نسبت به 300 امتیاز کسب کرده‌اش در ابتدای سال جاری است.

در نظر داشته باشید که این نتایج بر اساس بنچمارک 2.0 اپل است. در حالی که قطعا متوجه پیشرفت‌هایی در استفاده روزمره شده‌اید، نتایج ممکن است بر اساس وبسایت‌هایی که باز می‌کنید، دیگر برنامه‌هایی که روی سیستم مک در حال اجرا هستند، و سخت افزار مورد استفاده شما، متغیر باشند. به نظر می‌رسد که تمامی تست‌های گوگل روی مک‌بوک‌های M1 در قدرتمند‌ترین حالتشان بوده.

زمانی که خبرنگار Android Police تست را روی مک‌بوک M1 سال 2020اش انجام داد، کروم Canary و آخرین ورژن پایدار سافاری، هر دو امتیازی حدود 300 به دست آوردند. در نظر داشته باشید که این فرد در مرورگر خود افزونه‌ها و کوکی‌هایی داشته که می‌توانند روی نتایج تاثیر بگذارند. همانطور که گفته شد، تست‌های واقعی نتایج متفاوتی با بهترین سناریوها خواهند داشت.

همچنین، این بنچمارک اطلاعاتی در مورد مصرف باتری به ما نمی‌دهد. معمولا، سافاری نتایج بهتری در مورد عمر باتری به شما می‌دهد، پس در صورتی که به پریز برق دسترسی ندارید، شاید بهتر باشد برای وبگردی‌هایتان از سافاری استفاده کنید.

بِه‌سازی‌هایی که گوگل بر کروم اعمال کرده تنها مختص macOS نیستند. اخیرا گوگل برای سریع‌تر کردن مرورگرش روی تمامی سیستم عامل‌ها سرمایه‌گذاری کرده است. کروم روی اندروید صفحه‌ها را 15 درصد سریع‌تر بارگزاری می‌کند و خود اپلیکیشن نیز 13 درصد سریع‌تر اجرا می‌شود. کروم روی ویندوز هم به کمک تغییر در چگونگی مقابله با سدسازی محتوای دیگر پنجره‌ها، پیشرفت مشابهی داشته.

همچنان، کروم تنها محصول قابل استفاده نیست، علی‌رغم اینکه این روزها اکثر مرورگرها از موتور رندر Chromium استفاده می‌کنند، تفاوت‌های بزرگی در تجربه کاربری بهترین مرورگرها وجود دارد.

تازه‌ترین ویدیو‌ها
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
دیدگاه‌های این مطلب 0
ایلان ماسک: قرارداد خریداری توییتر موقتا متوقف شده است

ایلان ماسک در روز جاری اعلام کرد که قصد دارد تا قرارداد 44 میلیارد دلاری خریداری توییتر را به‌صورتی موقت به‌حالت تعلیق دربیاورد، زیرا این شرکت ادعا کرده است که کمتر از 5 درصد از کاربران آن‌ها اکانت‌های جعلی یا اسپم هستند.

رئیس تسلا در روز جمعه طی یک توییت اعلام کرد که درحالی‌که منتظر جزئیاتی از سوی توییتر بود، این معامله را متوقف کرده است. ماسک این تصمیم خود را به گزارش منتشر شده از سوی رسانه رویترز در روز 2 می مرتبط دانست که به پرونده‌ای در تنظیم‌کننده مالی ایالات متحده آمریکا اشاره داشت که درآن توییتر اظهار کرده بود که حساب‌های جعلی و اسپم کمتر از 5 درصد از میانگین روزانه کاربران آن‌ها را تشکیل می‌دهند. این رسانه در گزارش خود گفته بود:

ما یک بررسی داخلی از نمونه‌ای از حساب‌ها را انجام داده‌ایم و در حال حاضر تخمین می‌زنیم که میانگین حساب‌های جعلی و اسپم در سه‌امهه اول سال 2022 کمتر از 5 درصد از mDAU ما را در طول این سه‌ماهه نشان می‌دهد.

پس از آنکه ایلان ماسک در پیشنهاد خریداری پلتفرم توییتر را در ماه آوریل اعلام کرد، گفت که قصد دارد تا با اضافه کردن یک سری از قابلیت‌های جدید به این پلتفرم فعال در زمینه شبکه‌های اجتماعی، تمامی ربات‌های اسپم را شکست دهد و از طرفی دیگر هم اعتبار تمامی افرادی که در این پلتفرم فعالیت می‌کنند را تایید کند.

با انتشار این خبر در روز جمعه، قیمت سهام توییتر در معاملات قبل از بسته شدن بازار، 25 درصد کاهش یافت و در حال حاضر به حدود 15 درصد کاهش رسیده است.

ویترین ویترین
ویترین
ویدیو ویدیو
ویدیو
جستجو جستجو
جستجو