گیم لیست | معرفی جامع بازیهای اپل آرکید (قسمت دوم)
اگر از مشترکین سرویس Apple Arcade هستید یا قصد دارید که به این زودیها اشتراکی را تهیه کنید، اما نمیدانید که کدام بازیها برای این سرویس موجود هستند، گیم لیست پیشرو را از وبسایت کاروتک از دست ندهید.
اپل آرکید یک سرویس بازی محور است که با پرداخت مبلغ ماهیانه ۴.۹۹ دلار میتوانید به انبوهی از بازیهای انحصاری اپل یا بازیهای مولتی پلتفرم (مثل عناوین نینتندو که برای این سیستم عامل منتشر میشود) دسترسی پیدا کنید. البته که کاربران میتوانند بازیهای مخصوص اپل آرکید را از طریق App Store به صورت مجزا خریداری کردهیا در لیست دانلود خود قرار دهند.
همانند سایر سرویسهای هم سبک نظیر Xbox Game Pass و PS Now هر ماه لیست بازیهای موجود در این سرویس بهروزرسانی شده و بازیهای قبلی به صورت انتخابی از درون اپل آرکید حذف خواهد شد. در بازیهایی که از طریق این سرویس دانلود میکنید هیچ تبلیغ یا محدودیتی وجود ندارد و تمام ظرفیت عناوین برای شما باز خواهد بود. هرچند که بعد از دانلود عناوین نیز میتوانید به صورت آفلاین ( بدون اتصال به اینترنت) به تجربه آنها بپردازید؛ پس این تنها قابلیت متمایز کنندهای است که اپل آرکید نسبت به سایر سرویسها دارد.
هرچند که سرویسهایی نظیر ایکس باکس گیم پس، استدیا و PS Now قابلیت استریم بازیها را دارا هستند، اما اپل آرکید تنها سرویس بازی محوری است که فقط قابلیت دانلود محصولات را در اختیار مخاطبان قرار میدهد و هیچ محصولی روی این سرویس به صورت استریم شده قابل تجربه نیست.
سرویس اپل آرکید یکی از بهترین پلتفرمهای سرویس محور است که البته اندازه سرویس قدرتمند Xbox Game Pass بزرگ نیست، اما تمام کاربران سیستم عاملهای اپل میتوانند از آن استفاده کنند. قطعاً همانطور که میدانید سرویس ایکس باکس گیم پس ( که در مقالهای جداگانه به معرفی ان پرداخته بودیم) فعلاً فقط برای کاربران گوشیهای هوشمند و تبلتهای هوشمند اپل در دسترس است ( با فاکتور گرفتن از سایر پلتفرمها) بنابراین کاربران Apple TV و حتی دارندگان سیستم عامل مک نمیتوانند از وجود چنین سرویسی استفاده های لازم را ببرند.
بنابراین بهترین راه برای سرگرم شدن، استفاده از سرویس اپل آرکید است که بازیهای خیلی خوبی را در دل خود جای داده و احتمال میرود در آینده نیز بازیهای بزرگترین به لیست موجود اضافه شود. خیلی از بازیهای بزرگی که در حد سیستم عاملهای اپل بهینه شدهاند، راه خود را به سمت و سوی اپل آرکید پیدا کردهاند، اما برای بازیکنانی که به صورت مداوم به تجربه بازیهای کنسولی یا سایر بازیهای AAA ویدیویی میپردازند، شاید چیز زیاد بزرگی نباشد. به هر حال اگر میخواهید از لیست بازیهای این سرویس آگاهی پیدا کرده و بهترینها را برای خود پیدا کنید، طبق روال سابق مقالات کاروتک، خط زیر را دنبال کنید.
نکته: اگر قسمت (های) قبلی این مقاله را مطالعه نکردهاید، از لینک زیر اقدام به مشاهده کنید
گیم لیست | معرفی جامع بازیهای اپل آرکید (قسمت اول)
گیم لیست شماره ۲۰ | بازی Blek+
نقد در چند کلمه: به نقطهها بپیوندید؛ اگر میخواهید لذت ببرید
این بازی یک معمای ابتکاری است. هدف Blek+ ترسیم خطوط مستقیم برای اتصال دایرههای رنگی روی تلفنهای هوشمند شما است. شما باید در طول گیم پلی همه نقاط را بدون برخورد به سیاهچالههای پیش رویتان به صفحهنمایشهای موجود متصل کنید. از دیدگاه بسیاری از کاربران، این یک موضوع ساده است؛ اما برخی از ویژگیهای ذاتی و شگفتانگیزی در بازی وجود دارد که میتواند پازلهای دیوانه کنندهای را برای شما به نمایش بگذارد.
گیم لیست شماره ۲۱| بازی Butter Royale
نقد در چند کلمه: دو قلوهای MOBA
در عمل بازی Butter Royale یک بازی تیراندازی بتل رویال بدون خشونت است که در بطن بازی ۳۲ بازیکن مختلفی را مشاهده خواهید کرد که در یک میدان بزرگ به یکدیگر سس شلیک میکنند. برخی از جذابیتهای تیراندازی اول شخص آنلاین امروزی در شاکله کلی این بازی قرار دارد، اما به خاطر این موضوع که Butter Royale یک بازی برای تلفنهای هوشمند است، بازیکنان نگاهی سطحی به آن میاندازد. به این موضوع توجه نکنید و از تجربه آن لذت ببرید.
گیم لیست شماره ۲۲ | بازی Card of Darkkness ( Editor’s Pick)
نقد در چند کلمه: بازی کارت بازی دلربا
شاید بتوانید از روی ظاهر منحصر بفردش متوجه شوید که استودیوی پندلتون وارد (Pendleton Ward)، خالق بازی Adventure Time، دستی در تولید بازی Card of Darkness ( Editor’s Pick) دارد. در حقیقت این بازی زیبا است، اما در زیر آن یک چالش سیاه جاله گون کارت بازی قرار دارد که با پیشرفت در طول بازی، کارتهای قدرتمندتری برای استفاده در هر سطح در اختیار شما قرار خواهد گرفت.این بازی یک ماجراجویی حماسی است که برای نمایش در سیستم عاملهای اپل به حد و اندازه قابل توجهای دستخوش تغییراتی شده است.
گیم لیست شماره ۲۳ | بازی Cardpocalypse
نقد در چند کلمه: جمع آوری جادویی
بازی Cardpocalypse یک داستان را به سبک جدیدی از گیمپلیهای کارتی پیوند میزند. گرافیک زیا و تم مناسبش برای کودکانی که مشتاق یادگیری هستند، از ویژگیهای مثبت این بازی به شمار میرود که میتواند در عین حال برای برخی از بزرگ سالان نیز یک محصول سرگرم کننده و سرشار از لحظات شاد باشد.
گیم لیست شماره ۲۴ | بازی Castlevania: Grimoire of Souls
نقد در چند کلمه: کستلوانیا به موبایل میآید
همه ما در نسل هفتم کنسولهای خانگی، با سری بازی Castlevania آشناییت کامل داشتیم. این محصول در آن زمان بازیای بود که برخلاف ارائه محتوای سرگرم کننده و داستان زیبایش، مورد مهر و محبت بازیکنان و منتقدان قرار نگرفت و خیلی زودتر از آن چیزی که فکرش را میکردیم، از خاطرات صنعت بازیهای رایانهای پاک شد.
این بازی هم مثل محصول کنسولی خود، یک آی پی کاملاً جدید برای کاربران سیستم عاملهای اپل است که همان فضای اکشن و ترسناکی را روایت میکند که نزدیک به یک دهه پیش ملاقاتش کردیم. در این بازی شاهد بازگشت شخصیت محبوب دیگری مثل آلوکارد (Alucard) و سایمون بلمونت (Simon Belmont) خواهید بود که برای باز کردن قفل هر شخصیت، باید در ۶۰ ثانیه با انواع و طیف وسیعی از تجهیزات و دشمنان مبارزه کنید. با توجه به اینکه ساختار گیمپلی برای این بازی کمی متفاوتتر از نسخههای کنسولی شده است، باید توجه داشته باشید که در ابتدای تجربه احتمالاً کمی گیج خواهید شد، اما ملالی نیست و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی میتوانید به فضای جدید کستلوانیای اپل آرکید عادت کنید.
گیم لیست شماره ۲۵ | بازی Cat Quest 2 ( Editor’s Pick)
نقد در چند کلمه : یک بازی اکشن ماجراجویی احساسی در انتظار شما است
در این بازی گربهای شما بهراحتی میتوایند بیش از ۱۰ ساعت داستان ماجراجویی دوستانه را تجربه کنید. بله، شما یک گربه هستید، اما مکانیزمهای سیستم هک اند اسلش قوی در بطن بازی وجود که توسط ژانر RPG مزین شده که میتوانید با کمک آنها، شخصیت خود را ارتقاء دهید و بخشهای دیگری از او را تقویت کنید. به نظر من سطح این بازی در حد کنسولهای خانگی است، بهویژهاینکه میتوانید بازی Cat Quest 2 را برای کنسولهای پلیاستیشن ۴، ایکس باکس وان و نینتندو سوئیچ تهیه کنید.
گیم لیست شماره ۲۶ | بازی Chameleon Run+
نقد در چند کلمه: بازی دوندهای خودکاریک با دنیایی رنگارنگ
یافت چیز جدید برای انجام دادن در یک بازی دوندهای خودکاریک که روی تلفنهای هوشمند خود اجرا میکنید، همیشه اسان نیست؛ اما بازی Chameleon Run+ پیج و تاب جالبی را به عنوان یک محتوای جدید به بازی اضافه میکند. تنها کاری که در این بازی باید انجام دهید این است که بپرید و روی سکوی مناسب با رنگهای مشخص شده فرود بیایید تا مراحل را یکی پس از دیگری تکمیل کنید. گرافیک جالب و امروز بازی از نکات مثبتی است که میتوانیم به آن شاره کنیم. سطح گیم پلی بازی را دست کم نگیرید، چراکه قول میدهدم با تجربه آن حسابی غافلگیر شوید.
گیم لیست شماره ۲۷ | بازی Charrua Soccer
نقد و بررسی در چند کلمه: فوتبال با سرعتی باورنکردنی!
بهطور خلاصه میتوان گفت که بازی Charrua Soccer یک بازی در سبک فوتبال بریتانیایی / اروپایی است که با سرعت زیادی که در گیم پلی به مخاطب ارائه میکند، بسیار معروف شده است. دو نیمه ۴۵ دقیقهای با سرعت بسیار بالایی تمام خواهد شد و میتواند در سریعترین زمان ممکن شما را سرگرم کند.
گیم لیست شماره ۲۸ | بازی Checkers Royal+
نقد و بررسی در چند کلمه: فقط میتوانم بگویم این بازی چککرز است!
نمیدانید که چکرز چیست؟ خب بگذارید اینطور برایتان تعریف کنم که چکرز همان شطرنج خودمان است و شما قطعاً قوانین آن را میدانید. برای برنده شدن در این بازی باید مهرههای بازیکن دیگر را از بازی حذف کرده و در نهایت شاه را محاصره کنید. این بازی یکی از کلاسیکیترین بازیهای شطرنج با وجود انواع و اقسام حالتهای آفلاین و آنلاین، ایجاد مسابقات مختلف و تنظیم قوانین دلخواه است.
گیم لیست شماره ۲۹ | بازی Chess Play And learn+
نقد و بررسی در چند کلمه: شطرنج را میشناسید مگر نه؟
این بازی هم همانند محصول قبلی، یک شطرنج مهیج و پورتابل است که علاوه بر تجربه بازی با استفاده گیم مودهای مختلف، میتوانید توسط آن آموزش دیده و به یکی از حرفهایهای این رشته تبدیل شوید. این بازی تقریباق با بازی قبلی فرقی نمیکند و از لحاظ کلاسیک بودن، یکی از بهترینها در اپل آرکید است. البته اگر میخواهید از حضور در بزرگترین سرور و انجمن شطرنج آنلاین در جهان لذت ببرید، حتما باید این بازی را تهیه کنید. بازیهای زمانبندی سریع با اسم مستعار Bullet در این محصول گنجانده شده است و هوش مصنوعی تطبیقپذیر این امکان را برای شما فراهم میکند که هر لحظه با چالشهای جدیتری روبهرو شوید، چراکه هوش مصنوعی بازی سبک بازیتان را کپی کرده و بعداً علیه شما استفاده میکند.
گیم لیست شماره ۳۰ | بازی ChuChu Rocket! Universe
نقد و بررسی در چند کلمه: احیا کننده بازیهای یکپارچه با سیتسم تعاملی
در حقیقت نسخه اصلی و اورجینال بازی ChuChu Rocket! برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ تولید و توسط استودیوی دریم کست (Draemcast) عرضه شد. اکنون این بازی با تم فضایی جدیدتری به عضویت مجموعه پر و پیمون اپل آرکید اضافه شده است. گیم پلی بازی آن چیزی است که پیشتر در نسخههای اورجینال دیده بودیم. شما باید موشکهای فضایی خود را در هر سطحی هدایت کرده تا از حمله گربههای فضایی جلوگیری کنید.
گیم لیست شماره ۳۱ | بازی Clap Handz Golf ( Editor’s Pick)
نقد و بررسی در چند کلمه: پارتی بزرگ از گلف بازی!
یکی دیگر از بهرتی بازیهای اپل آرکید، بازی Clap Handz Golf ( Editor’s Pick) است که برداشتی اکشن از ورزش آقایان و یاد آور بازی Everybody’s Golf در پلیاستیشن است. با یک طراحی مدرنتر از گیمپلی و کنترلی مناسب برای گوشیهای هوشمند، این بازی محصولی است که برای شما آموزش میدهد که چگونه گلف بازی کنید. حتما در لیست دانلود خود از این بازی استقبال کنید.
گیم لیست شماره ۳۲ | بازی Cozy Grove
نقد و بررسی در چند کلمه: نسخه تاریک شده بازی Animal Crossing
در ابتدا بازی Animal Crossing کنسول نینتندو را تصور کنید، اما با شرایطی متفاوتتر که جزیرهای خالی از سکنه و همیشه در حال تغییر با راواح سرگردان پر شده است. این توصیف همان چیزی است که در بازی Crozy Grove مشاهده میکنید. شما همیشه در حال کاوش خواهید وبود و در فعالیتهای مختلفی مثل صنایع دستی، ماهیگیری و ایجاد تزئینات شرکت خواهد کرد تا با مردم ارواح گونه Crozy Grove رابطهای دوستانه داشته باشید و داستان بازی را به سرانجام برسانید.
گیم لیست شماره ۳۳ | بازی Crayola Create and Play+
نقد و بررسی در چند کلمه: آموزش بسیار جذاب است
البته این محصول بیشتر در زمره محصولات آموزشی برای اپل آرکید قرار میگیرد و بچههای شما میتوانند از Crayola Create And Play+ که مملو از فعالیتهای مختلف ذهنی و بیان آموز و استقلال هنری است استفاده کنند. این برنامه مطمئناً چیزی بیش از نقاشی و رنگ آمیزی است. بچهها در این برنامه میتوانند پازلها با درجات سختی مختلف را حل کرده، املاءهای نگارشی را تمرین کنند و حتی گریزی هم به کد نویسی داشته باشند.
گیم لیست شماره ۳۴ | بازی Creaks
نقد و بررسی در چند کلمه: عالی، سرگرم کننده و لذت بخش
در حقیقت یک مورد بسیار ظریف در خصوص سبک هنری دست سازی بازی Creaks وجود دارد که فوراً ما را به خود جذب میکند. جو و شرایط موجود در این بازی بهشدت بالا است و اگر انتظارات زیادی از بازیهای معمایی دارید، این بازی نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. میتوانید یک عمارت ماورایی را کاوش کنید و برای چند لحظه از تلاشهای خود دست کشیده و مغز خود را آرام کنید. سازندگان در استویدیو Machinarium خلاقیت عالی خود را با عرضه چنین بازیای نشان دادند که با توجه به سبک گرافیکی بازی Creaks جای تعجب نیست که به موفقیتهای زیادی دست پیدا کرده است.
گیم لیست شماره ۳۵ | بازی Cricket Throught the Ages
نقد و بررسی در چند کلمه: با سبک فیزیکی این بازی عشق کنید
مهمترین نکته: برای تجربه Criket Throught The Ages به امید اینکه به نسخهای کلاسیک از مجموعه Criket دسترسی داشته باشد، نزدیک نشوید. البته که من پیشنهاد میکنم به تجربه آن بپردازید، چراکه جذابیتهای گستردهای در سطوح مختلف آن پیدا میکنید. هر سطح نبرد شامل صحنههای نبرد بین غارنشینان قوی هیکل، شوالیههای قدرتمند و ساموراییهای تیزپا میشود و ممکن است کمی در مورد نحوه عملکرد هر کرکیت در دنیای واقعی ماطلبی را فرا بگیرید. به هر ترتیب بزرگترین جنگهای تمدنی کارتونی را در این بازی از اپل آرکید پیدا کنید.
گیم لیست شماره ۳۶ | بازی Crossy Road Castle
نقد و بررسی در چند کلمه: این بازی واقعا Crossy Road نیست!
نسخه اورجینال بازی Crossy Road بیشتر بر پایه عبور از جادههای غیرممکن بود، اما در بازی Crossy Road Castle قضیه کاملاً متفاوتتر است. این بازی یک محصول پلتفرمر شناخته میشود که با حالت Co-Op خودش که تا چهار بازیکن در یک سرور را پشتیبانی میکند، داستانهای زیادی را برای گفتن دارد.
گیم لیست شماره ۳۷ | بازی Cut The Rope Remastered
نقد و بررسی در چند کلمه: این همان محصول شیرین قدیمی است
و اما یک بازی خاطره انگیز دیگر که در سالهای نسبتاً دور مهمان خانههای هر کاربری بود که از تلفنهای همراه استفاده میکردند. بازی Cut The Rope همیشه محبوب جامعه بازیکنان بوده و برای همین موضوع است که جایزه بهترین بازی پازلی و بهترین بازی پازلی محبوب در تمام دوران شناخته میشود. نسخه بازسازی شده این بازی با ارائه یک محیط سهبعدی بسیار زیبا به گوشیهای هوشمند شما بازگشته است. طنابها را ببرید، از موانع دوری کنید و از قانون فیزیک نیوتن برای رساندن آب به نباتهای هیولای سبز و کوچکمان استفاده کنید.
گیم لیست شماره ۳۸ | بازی Dead End Job
نقد و بررسی در چند کلمه: از سبک کارتونی بازی لذت ببرید
این هم یک بازی تیراندازی همه چیز تمام. شما به عنوان یک شکارچی ارواح فعالیت خواهید کرد که برای هر شبح دستگیر شده پول جمع میکنید. این بازی یکی از سریعترین بازیهای شوتری است که میتوانید توانایی خود را در این سطح ارتقاء دهید.
گیم لیست شماره ۳۹ | بازی Dear Reader ( Editor’s Pick)
نقد و بررسی در چند کلمه: بازی با کلمات ادبی
بازی با کلمات ادبی بیشماری برای سیستم عامل IOS وجود دارد، اما Dear Reader از متن واقعی آثار ادبی استفاده میکند که از حق چاپ خارج شدهاند. از جمله آثار کلاسیک این بازی میتوان به جین آستن (Jean Austen)، ولتر (Voltaire) و ژول ورن (Jules verne) اشاره کرد. در این بازی شما باید برای بازگرداندن متن اصلی هر یک از اثار، کلمات گمشده را به صورت درست پیدا کرده و بنویسید، یا باید آنها را عوض کنید. این کار تا جایی سخت میشود که گاهاً مجبور میشوید به صورت چندنفره متنهای اورجینال ادبی کتابها را بخوانید تا این پازل معماگونه سنگین را بازیابی کنید.
گیم لیست شماره ۴۰ | بازی Decoherence
نقد و بررسی در چند کلمه: مخلوط از چند بازی هیجان انگیز!
بازی Decoherence به یک ژانر بسنده نمیکند، بلکه در دستههای مختلفی از بازیهای رایانهای قرار میگیرد. بخشی از بازی تبدیل به ژانر تیراندازی میشود. قسمتی از بازی تبدیل به ژانر دفاع از قلعه و در مواقع دیگر تبدیل به بازی استراتژی خواهد شد. اصلاً به عنوان یک بازی ساده به آن نگاه نکنید، اما این محصول یکی از بهترین بازیهایی خواهد بود که میتوانید روی iPad تجربه کنید.
نظر شما در خصوص این گیم لیست چیست؟ توقع دارید کدام بازیها در لیست بعدی مقاله ما قرار بگیرد؟ نظرات خود را پیرامون این موضوع با ما به اشتراک بگذارید.