سرویس Xbox Game Pass حدود ۱۵٪ از درآمدزایی بخش گیمینگ برای مایکروسافت است
چیزی که در طی سالهای اخیر مشخص شد، این بود که سرویس Xbox Game Pass (ایکس باکس گیم پس) و البته PC Game Pass (پی سی گیم پس) به یکی از شاهرگهای اقتصادی کمپانی مایکروسافت تبدیل شده و اکنون ۱۵٪ از درآمدزایی بخش گیمینگ این شرکت از طریق سرویس یادشده است. برای مطالعه ادامه خبر با وب سایت بازینامه همراه باشید.
فیل اسپنسر (Phil Spencer)، رئیس بخش سرگرمیهای کمپانی مایکروسافت (Microsoft) و مدیرعامل برند ایکس باکس (Xbox)، اخیراً در صحبتهای خودش افشاء کرده است که سرویس Xbox Game Pass (ایکس باکس گیم پس) یکی از سودآورترین ارکانهای کمپانی مادر در بخش گیمینگ محسوب میشود. این اطلاعات توسط تام وارن (Tom Warren) از رسانه The Verge منتشر شده که میگوید فیل اسپنسر در طول مصاحبهاش با WSJ Live، فاش کرد که حدود ۱۵٪ از درآمدهای خالص مایکروسافت مربوط به سرویس Xbox Game Pass است.
بنابراین، بدین صورت از اسپنسر نقل میشود که:
سرویس Xbox Game Pass به عنوان بخشی از درآمد کلی محتوا و خدمات ما، حدود ۱۵٪ [از میزان درآمدزایی] است. من فکر نمیکنم [که این سرویس] بزرگتر از گذشته شود و به این موضوع فکر میکنم که درآمد کلی ۱۵٪ نسبت به یک عدد، رشد بزرگی است؛ اما ما آیندهای نداریم که در آن بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از درآمدزایی ما مبتنی بر این سرویس باشد.
اسپنسر همچنین فاش کرده است که رشد سرویس Xbox Game Pass همچنان ادامه دارد و فعلاً هم متوقف نمیشود. از سوی دیگر، سرویس PC Game Pass (پی سی گیم پس) هم با توجه به کتابخانه عظیمی که دریافت کرده، روز به روز در بین بازیکنان پلتفرم رایانههای شخصی محبوبتر میشود و آن هم روند رو به رشد خودش را طی خواهد کرد. فیل اسپنسر در خصوص سرویس PC Game Pass اینطور گفت:
ما شاهد رشد باورنکردنیای در [پلتفرم] رایانههای شخصی هستیم… روی کنسول، من شاهد کاهش رشد بودهام که عمدتاً به این دلیل است که شما چندین نفر را با یک اکانت مشترک میکنید و دیگر هر بازیکن به صورت جداگانه اکانت شخصی خودش را تهیه نمیکند.
اگر در خصوص سرویس Xbox Game Pass اطلاعاتی ندارید، باید بگویم که سرویس Xbox Game Pass مایکروسافت همانند سایر سرویسهای اینترنتی بر پایه خرید اشتراک کار میکند و با فعال کردن اکانت خود روی آن میتوانید به کلکسیونی از بازیهای قدیمی و جدید بهراحتی دسترسی داشته باشید. درواقع ایکس باکس گیم پس از سال ۲۰۱۷ به صورت رسمی راه اندازی شد و کاربران بدون داشتن اشتراک طلایی Xbox Live میتوانند از این سرویس استفاده کنند.
تمام تمرکز کمپانی مایکروسافت روی سرویس اختصاصی خودش است تا در سالهای آینده بتواند انبوهی از بازیها را پشتیبانی کرده و خلاء کمبود خود را در بقیه موارد پر کند. این سرویس دقیقاً چیزی شبیه به EA Play وUplay است، منتها پشت آن یک ناشر خاص وجود ندارد. در حقیقت تمام بازیهای عرضه شده از زمان کنسول ایکس باکس ۳۶۰ تاکنون (بدون در نظر گرفتن عناوین انحصاری یا مولتی پلتفرم) در سرویس مذکور موجود است.
برخلاف سرویس PS Now که کاربران نمیتوانند تمام بازیها را در کنسول یا رایانههای شخصی دانلود کنند، همه عناوینی که در آرشیو سرویس Xbox Game Pass است، قابلیت بارگیری را داشته و میتوانید بدون اتصال به اینترنت به تجربه آنها بپردازید
در اوایل این ماه، یک رونوشت از سندی به صورت عمومی توسط کمپانی مایکروسافت منتشر شد که به عنوان بخشی از خرید کمپانی اکتیویژن – بلیزارد (Activision – Blizzard) نشان میداد سرویس یادشده در سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۲.۹ میلیارد دلار درآمدزایی داشته است. به هر حال در آینده برای دریافت و مطالعه آخرین اخبار پیرامون این محصول و برنامههای بعدی کمپانی مایکروسافت یا برند ایکس باکس، وب سایت بازینامه را حتماً دبنال کنید.
نظر شما در خصوص این خبر چیست؟ آیا شما هم یکی از مشترکینی هستید که اکانت سرویس Xbox Game Pass خودتان را به تنهایی تهیه کرده یا با دوستان یا خانواده خود یک اکانت Family ساختهاید تا هزینههایتان نصف شود؟ به نظر شما جایگاه این سرویسها در آینده چگونه خواهد بود و چرا کمپانیهای مختلف روی سرویسهای شخصی خودشان اینگونه کار میکنند؟ نظرات خود را پیرامون این موضوعات با ما به اشتراک گذاشته و سایر اخبار و مقالات مرتبط با حوزه بازیهای ویدیویی را از طریق صفحه اصلی پیگیری و مطالعه کنید.